Să fii președintele Parlamentului European, să te vaccinezi de trei ori cu același vaccin în mai puțin de un an de zile, să te miri ce disfuncție o avea sistemul tău imunitar, dar să obligi peste 500 de milioane de cetățeni să accepte „legile tale”, peste capul legilor lor fundamentale, abia asta arată la ce nivel periculos de disfuncționalitate a ajuns toată harababura asta plină de funcționărime inutilă care papă bugete colosale din buzunarele noastre (a se citi Uniunea Europeană - n.r.).

Moartea stupidă a președintelui Parlamentului European demonstrează, încă o dată, că un continent întreg e condus de iresponsabili care nu sunt în stare să aibă grijă de propria persoană, dar vor să dicteze unei jumătăți de miliard de suflete.

Lătratul despre încălzirea globală, se numește autism sau schizofrenie?

Să fii președintele unei țări în care oamenii suferă de frig, la propriu, pentru că nu își permit să plătească facturile pentru încălzire cu cele mai mari tarife din Europa și tu să ieși zilnic public să latri despre încălzirea globală, se numește autism sau schizofrenie? Omul e dereglat iremediabil, e daună totală, nu se mai poate recupera decât o poală de dinți din el.

Nu mă pot bucura niciodată de „sclipici”, văd doar ce e în spatele cortinei

Sunt, de aproape 26 de ani, nu jurnalistă, ci specialistă în marketing. Mai exact, fac parte din prima generație de 26 de oameni cu licență pe specialitatea asta. Asta e meseria mea, aproape intrată în sânge. Ăsta poate fi un dezavantaj, pentru că nu văd niciodată spectacolul ca un spectator, ci văd doar ce e în spatele cortinei. E un defect profesional să nu ma pot bucura niciodată de sclipici ca toți ceilalți deși, de multe ori, mi-aș dori să pot să mă las vrăjită de spectacol.

Refuz cu obstinență tot ceea ce e marketat excesiv, tocmai pentru că știu toate tehnicile de manipulare și tot ce stă în spatele alegerii celorlalți, iar eu vreau să cumpăr calitatatea produsului, nu a sclipiciului. Marketingul e cel care face omul să cumpere orice rahat vrea specialistul în marketing. Rahatul ăla poate fi lejer și un om politic, tot noi îl ambalăm și vi-l vindem, cum poate fi și un medicament, dispozitiv medical sau doar un concept. Așa că, am văzut încă de la început în spatele cortinei la tot balamucul ăsta. Tehnicile de marketing nu au fost nici pe departe perfecte, au fost fisuri vizibile chiar si pentru un ochi mai puțin format.

Mulți oameni s-au transformat în monștri care condamnă la foame, săracie, chiar moarte, pe oricine nu e vaccinat

 Recunosc însă că nu m-am așteptat ca fenomemul să prindă o asemenea amploare, am creditat omenirea cu un pic mai multă inteligență. Partea cea mai tristă și singura care m-a marcat profund este că atât de mulți oameni, chiar și dintre apropiați, s-au transformat în adevărați monștri care nu au avut nicio tresărire să condamne la foame, săracie, chiar moarte, pe oricine nu era ca ei, adică vaccinat. Acum, mizeria asta e gata, s-a dezumflat toată strategia lor, le vor rămâne în continuare consumatori fideli psihoticii, dar traumele acestui, probabil experiment social, vor rămâne mulți ani.

Miliarde de oameni pot fi convinși că i-a adus barza și că lui Moș Crăciun i-au pregătit elfii cadourile

Tot ce ne rămâne de făcut, pentru confortul nostru psihic e, nu să îi uităm pe siniștrii ăștia, căci ei se vor reactiva primii în caz de o noua criză - și precedentul odată creat atât de glorios, crizele se vor tot repeta, doar cu alte ambalaje - ci să îi luăm la mișto pe toți activiștii ăștia ai vacciniadei și să îi tratăm ca pe ceea ce sunt: niște idioți siniștri.

După ce am văzut ce procent covârșitor de retarzi este în lume, vă asigur că o campanie targetată cu un pic de atenție ar duce la miliarde de oameni care vor fi convinși că i-a adus barza si că lui Moș Crăciun i-au pregătit elfii cadourile. Fără dubii!