Un stat ascultător, fără coloană vertebrală (care doar încurcă la mișcarea de cap-prea-plecat), prietenos cu toată lumea. Degrabă cumpărător de vechituri scumpe, cu un teritoriu ce poate deveni fluid, dacă stăpânii o cer

Omulețul nou este supărățel rău de tot. În Constituție nu scrie că masca nu e obligatorie. De ce nu scrie? Să schimbăm de îndată Constituția, zic.

Scrisă cu un font vesel și foarte colorată, tipărită pe un material prietenos cu mediul.

„România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil” trebuie să dispară. Este un stat ascultător, fără coloană vertebrală (care doar încurcă la mișcarea de cappreaplecat), prietenos cu toată lumea. Degrabă cumpărător de vechituri scumpe, cu un teritoriu ce poate deveni fluid, dacă stăpânii o cer.

„Statul are ca fundament unitatea poporului român şi solidaritatea cetăţenilor săi”. Dispare. Rămâne doar solidaritatea cu oricare cetățean al lumii, mai puțin românii.

„Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi”.

Exclus. Singurul criteriu trebuie să fie apartenența la unul din genurile de la punctele 10-49 din lista agreată. La punctele 1-10 se poate rătăci, naibii, un bărbat cu barbă și fără vagin sau o femeie cu (ce oroare) sâni și menstruație.

Capitolul II, drepturile şi libertăţile fundamentale, este desuet și nu își are rostul în noua lume. Drept urmare, dispar și avocații, fizic, dacă se poate, ca să nu mai avem bătăi de cap inutile.

Dispare capitolul VI, autoritatea judecătorească. În primă fază, judecătorii care se încăpățânează să insiste cu noțiuni subversive gen independență, supremația legii și alte bazaconii, vor urma un curs de reeducare, că doar avem experiență. Procurorii vor fi întemnițați preventiv, până le vine mintea la cap. Va rămâne o singură instituție, de acuzare și de condamnare, în fața căreia nici nu va trebui să vă prezentați, totul fiind pe „repede înainte” și în lipsă.

Articolul 54 devine o glumă foarte bună, de repetat la vreo emisiune de profil : „Fidelitatea faţă de ţară este sacră”.

Va apărea un nou capitol, despre educație. Se exclud toate materiile penibile, matematică, fizică, biologie, rămânând doar tehnologie. Noua, aplicata, viitoarea tehnologie, totul este tehnologie. Dispare sportul, fiind înlocuit cu datul cu trotineta în jurul catargului din curte, pe care sunt arborate 50 de steaguri, mai puțin cel al României.

Persoanele peste 60 de ani vor fi eutanasiate din oficiu, iar cei care se încăpățânează să refuze genul fluid sau non binar vor fi însemnate și plimbate în piața publică. Vor dispărea, dacă insistă cu prostii conservatoare.

De „Curte Constituțională” nu va fi nevoie, pentru că fiecare va aplica legea cum dorește, când dorește, orice lege fiind în acord cu constituția cea viu colorată.

Viitorul este perfect, deci. O lume veselă, fără dureri și bătaie de cap, dar în care masca va fi obligatorie, în alternanță cu chiloții tetra, ca să nu obișnuim cu prea mult bine. Enjoy !

Acesta este, desigur, un pamflet, scris în cursul nopții, în afara orelor de program și postat azi, urmare a operațiunii copy paste, atât de dragă nouă, tuturor.