Vaccinuri pentru copii„Art. 26.
(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
(2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri". (Constituția României - Viaţa intimă, familială şi privată - Articolul 26).

Starea de confuzie în care, de aproape 28 de ani este ţinut poporul român a devenit stare oficială „normală". Cetățenii României nu mai au încredere în Statul Român pentru că Statul Român şi-a bătut prea des joc de ei, minţindu-i. Populaţia României a ajuns turmă electorală, sclavă nu doar a ocupanţilor străini, ci şi a corporaţiilor farmaceutice multinaţionale. Institului „Cantacuzino", atât cât i s-a permis să „trăiască" a fost o citadelă de prestigiu a stării de sănătate pentru cetăţenii Românie şi urmaşii lor. A fost, însă, şi buturugă incomodă în calea concernelor farmaceutice agresoare, drept pentru care i s-a administrat un „vaccin" letal, similar - prin efect - cu cel care se injectează astăzi copiiilor. Victimei, I-a rămas doar numele, agăţat pe firmă. Copiii sunt vaccinaţi cu substanţe incomplet şi insuficient experimentate, deci transformaţi în cobai şi ajunşi subiecţi ai eugeniei promovate de Noua Ordine Mondială. Au fost importate vaccinuri din zone ale planetei care nu au nimic comun cu condiţiile de viaţă din România şi aplicate pruncilor, la recomandarea unor medici, fie incompetenţi, fie incomplet informaţi, dar - sine die -, contra comisioane substanţiale. Au fost şi cazuri de deces ale unor copii. În cele ce urmează, vă prezentăm opinii diferite despe subiect, fiecare „baricadă", având argumentele ei. Valorile naţionale au ajuns ţinte preferate ale neprietenilor Neamului Românesc. Acum a venit rândul urmaşilor, copiii. Departe de a ne poziţiona de o parte sau de cealalta a vreuneia dintre „baricade", suntem conştienţi că adevărul este deliberat învăluit de ceaţa intoxicării informaţionale. Vă rugăm să citiţi cu atenţie materialele prezentate şi să le analizaţi. Concluziile şi deciziile vă aparţin în totalitate. (Redacţia ART-EMIS).

Mihai Tudose, Prim ministrul Guvernului României

„Premierul Mihai Tudose a avut o reacție extrem de critică la adresa părinților care nu își vaccinează copiii. Șeful executivului chiar a sugerat că aceștia ar trebui să fie decăzuți din drepturile părintești : « Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea și pune în pericol inconștient viața copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecția copilului. Alți părinți sunt decăzuți din drepturi pentru fapte mult mai puțin grave. Când un părinte își condamnă copilul practic la moarte, nu știu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părintești »". Nici doctorii care s-au declarat împotriva vaccinării nu au scăpat de critica premierului. „Nu știu dacă aceia sunt chiar doctori. [...] Sunt soluții care țin de bunul simț, dar la care trebuie ținut cont și de tot ce înseamnă cadrul legal. Și o anchetă a celor în drept de la protecția copilului, de la asistența socială, dar foarte bine fundamentat juridic"[1].

Paul Hitter : „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi!"

După mesajul insinuant al prim ministrului României, care a insinuat că statul va lua copiii părinților care refuză vaccinarea, artistul plastic român Paul Hitter a reacţionat dur: „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi ! [...] Prim ministrul Tudose, a dat o declarație, în care spunea că se gândeste la decăderea din drepturile parentale a celor care nu își vaccinează copiii. Mi se pare o declarație foarte periculoasă. Foarte periculoasă pentru o șleahtă de politcieni, și aici mă refer la toți, dar absolut la toți, care nu au reușit în 27 de ani nici măcar să termine o autostradă pentru noi și viitorul copiilor noștri. Nu au reușit să ne ofere un standard de viață ridicat astfel încât să ne putem crește copiii fără griji. Nu au reușit să construiască niște spitale calumea. Ne-au alungat din țară, ne-au supt toată viața din noi. Ne-au vândut corporațiilor străine, corporații care storc creiere românești pe bani puțini și fără să plătească taxe. Ne-au vândut lemnul. Ne-au vândut pământul. Sufletele ni le-au vândut. Și acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea, vin și vor să ne ia copiii dacă nu îi vaccinăm. Dacă nu îi vaccinăm cu niște vaccinuri produse de străini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se știe dacă fac bine sau mai mult rău. Păi voi aveți tupeul să veniți să ne luați copiii animalelor? Eu am un copil. Jur în fața oamenilor și a lui Dumnezeu că mi-l voi apăra cu prețul vieții. Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi.

Am impresia că începeți să vă jucați cu focul băieți! Voi chiar considerați că mai sunteți credibili? Din poziția în care sunteți, poziția de trădători, de hoți spurcați, de nenorociți, voi mai veniți și ne țineți lecții despre cum să ne creștem copiii? O școală calumea nu ați fost în stare să faceți. Se zbat copiii în sărăcie, de aia mor de rujeolă, nu pentru că ar face rujeolă pur și simplu, ci pentru că sistemul lor imunitar este atât de slăbit de otrăvurile din alimente încât nu mai luptă. Mai aveți un pic și veți spune că și dacă te trage curentul trebuie să te vaccinezi. Și presa? Presa? Alți trădători care ne bagă rahatul ăsta pe gât. Așa ați făcut și când a fost gripa porcină! Eu nu am uitat! Urla presa de mama focului, că murim de la gripa porcină, să ne înțepăm neapărat. Ca până la urmă, să apară declarația O.M.S. care spunea că de fapt companiile Big Pharma au dus toată această campanie. Cât despre proștii care pun încă botul la rahaturile astea, ce să zic, dacă va fi cazul, pentru a-mi apăra copilul, vă voi da și vouă în cap. Voi, spuneți că noi, cei care refuzăm vaccinurile suntem retrograzi... mă scuzați, dar nu noi, ci voi sunteți tâmpiți cu acte în regulă, atunci când vă încredeți în aceste bestii care ne omoară zilnic, picătură cu picătură. Asta este de fapt datoria mea de părinte și de tată. Să adun informațiile, să le filtrez, și să fac ce cred eu că este mai bine pentru copilul meu. Dacă vă pasă atât de mult de noi și de copiii noștri, de ce ne otrăviți cu E-uri? Aveți vre-o explicație plauzibilă? Mucles. Rușine să vă fie criminalilor. Vă aștept la ușă cu Poliție, Mascați, doctori, ce vreți voi, eu vă dau în scris că veţi regreta.

Și sunt mulți ca mine. Hai mai agitați rahatul băieți, hai, intrați în cartiere să ne luați copiii. Intrați în sate să ne luați copiii băieți. Hai măi baieți, omorâți-ne pe toți, luați-ne copiii, hai să vă vedem ce puteți. Dar pe când un sistem educațional național cu adevărat competitiv? Pe când veți reuși să aduceți oamenii plecați afară înapoi în țară? Pe când veți avea Respect pentru România și pentru Români? Pe când veți lupta cu adevărat pentru propășirea țării și a poporului? Pe astea când le faceți? După ce ne luați copiii? Dar cu Agricultura ce faceți băieți? Dar apele țării? Dar toate resursele vândute pe nimic? Flota? Armata când o puneți pe picioare? Dar niște zeci de mii de parcări când veți rezolva? Dar canalizare la sate când faceți? Îi vaccinați de rujeolă și copiii se cacă în curte în weceuri din lemn. Păi cum facem măi Tudose, Tibi dragă? Ce încredere vreți să avem în voi? Eu unul nu pot.

Aș fi un criminal să-mi dau copilul în mâinile voastre pătate de sânge. Ați omorât oameni în decembrie 1989 fără cea mai mică remușcare [...] , acum ne omorâți cu zile. Cum să ascult eu sfaturile voastre. Aveți credibilitate, nu « 0 », ci « minus-infinit » în fața mea. Totul până la copii! Vă provoc imbecililor, veniți să ni-ii luați din case! Voi credeți că aici e Norvegia? Amărâților!"[2].

Medicul sucevean Florin Haidamac: „E simplu. Pentru sănătate se merge la medic. Dacă vreţi să trăiţi. Dacă nu, crăpaţi naibii... ! Ai bani, trăieşti. Nu ai, te chinui şi/sau crăpi".

Haidamac este medic de 14 ani. El afirmă: „Prin vaccinare s-au eradicat boli. Continuati cu tampeniile pe care le debitati si vom avea variola din nou. La ce conditii de trai avem in tara asta, la ce mizerie sufleteasca si trupeasca cultivati zilnic, la ce nivel de prostie si incompetenta ati ajuns, meritati din plin toate bolile pamantului. De la variola pana la ciuma, holera, sida si ebola[3]. Democratia asta de fatada a adus in Romania dreptul la opinie. Un mare rau. Pentru ca nu toti sunt capabili de o opinie. Pentru ca nu-i duce mintea. Pentru ca nu sunt informati corect. Pentru ca sunt manipulabili. Pentru ca le toarna venin in urechi cine stie ce incompetenţi, la fel ca şi ei, total pe lângă subiect. Dreptul asta la opinie a băgat in mormânt 31 de copii şi a imbolnăvit de rujeolă 8.000. Pe motiv ca unii au considerat că au dreptul de a-şi bate joc de copiii lor, aşa cum Natura şi-a bătut joc de ei facându-i atât de tâmpiţi. Sunt forme de viaţă care fac umbră pământului degeaba. Şi din păcate aparţin rasei umane. Asemenea criminali ar trebui să stea acolo unde le e locul. Într-o rezervaţie. Să se descurce singuri. Pe principiul « Statul nu va cere nimic, dar nici nu va da nimic. Trăiţi cum vreţi ». Aşa ar merită toţi ăştia plini de opinii care omoară copiii. Şi să fie trataţi în rezervaţia aia de cei care fac ruşine halatului alb, având aceleaşi « opinii » că şi ei. Cum e un aşa-numit medic stomatolog care îşi da cu părerea despre vaccinare, dezvăluindu-şi incompetenţa. Ce treaba are dentină cu imunologia? Dar, nah, asta e doctor. Sper că nu pentru mult timp. Sunt total de acord cu propunerea D.S.P.-ului de a-i retrage dreptul de liberă practică. În rezervaţii nu ai nevoie de el. [...] Sunt peste 200.000 de copii nevaccinaţi în ţara asta de marmeladă. Sunt judeţe care au acoperire vaccinală sub 50%. Nu a interesat pe nimeni până acum. [...] Rămân la părerea că suntem de mult vânduţi că sclavi unei Europe decadente. Însă văd limpede că există interes acum pentru a lua atitudinea corectă vizavi de vaccinare. Vizavi de viaţă copiilor. Vizavi de prostia unor aşa-numiţi părinţi. E simplu. Toleranţă zero pentru criminali.

„Din punctul meu de vedere, cu cât mai multi proşti dau colţul cu atât mai bine voi trăi eu"

Ăştia sunteţi voi cei care prin dreptul vostru la opinie şi la exprimare liberă aţi perpetuat un comportament criminal [...] la ce nivel de prostie şi incompetenţă aţi ajuns, meritaţi din plin toate bolile pământului. De la variolă până la ciumă, holeră, sida şi ebola. Că tuberculoza e ceva banal. Umblă pe toate drumurile. Nestingherită. [...] Ce diferenţă e între voi ăştia care refuzaţi vaccinarea şi unul care injunghie cu sânge rece? Absolut niciuna. [...] De interes si grija ce au asa-numitii parinti, care stiu numai sa mearga la montă şi apoi să ragă că statul să le dea. Că sunt ei necajiti. Lipsiti de orice responsabilitate. Dând buluc când vin tirurile cu ajutoare sau când e de pupat moaşţte. Ca, deh, cateva ciolane va asigura sanatatea, nu? Nu exista sfinti, sa va fie clar! Lutul nu e divin. Suflul divin s-a întrupat în lut o singură dată şi i-a fost de ajuns. Tace de vreo două mii de ani. Probabil ocupat să-şi lingă rănile.

Pentru sănătate se merge la medic. Dacă vreti să trăiţi. Dacă nu, crăpaţi naibii! [...] Refuzati beneficiile vaccinării? Refuzaţi medicina modernă? Refuzaţi dreptul la viaţa copiilor voştri? Să plătiţi pentru asta. Medicina nu e democraţie. Nu e vreo vrajeală pe care să o comenteze toţi zoioşii. [...] Lumea asta se împarte în deştepţi şi proşti. Din punctul meu de vedere, cu cât mai multi proşti dau colţul cu atât mai bine voi trăi eu".

Declaraţia unei mame cu copil vaccinat, copil care suferă de efecte post vaccinale[4]

„Ani Creţu, mama a unui copil de 4 ani şi 4 luni, îi cer Primului Ministru al României din acest moment, Mihai Tudose, să revină asupra Declaraţiei publice a domniei sale în ceea ce priveşte vaccinarea, legea obligativităţii şi decăderea din drepturile părinteşti pentru refuzul părinţilor de a-şi vaccina copiii. Declaraţia domniei voastre încalcă toate drepturile pe care Constituţia României mi le oferă! Declaraţia domniei voastre mă lezează în mod direct şi instigă la vânătoare de „nesupuşi", ceea ce contravine fiinţei umane, a dreptului de a dispune de mine însămi şi de a-mi exercita datoria de părinte!

În primul rând: vă decad eu din funcţia de Premier al ţării mele! Sunteţi în acea funcţie pentru că eu am votat! Nu contează pe cine am votat! Eu am votat! Dvs. sunteţi acolo pentru un timp determinat. Eu sunt Cetăţean Român pentru că m-am născut român. Eu v-am ales pe Dvs. şi nu Dvs. pe mine! Copilul meu este al meu în totalitate până la 18 ani, după care îşi aparţine sieşi! Eu l-am primit în dar de la Dumnezeu. Fiinţa umană nu aparţine nimănui în afară de părinţi, nicidecum unei „entităţi" numită statul! (scris cu litere mici), căci el există prin mine, prin noi, cetăţenii acestei ţări! Statul nu este un uter comun, o mamă surogat ce ne dă copiii spre creştere! Copilul aparţine celor care îl iubesc, îl apără, îl hrănesc - părinţilor lui! Primul ministru nu poate confisca o fiinţă umană căci fiinţa umană este liberă (vezi Drepturile Omului). Primul ministru nu are dreptul să se pronunţe în privinţa mea ca părinte, întrucât el nu este abilitat să vorbească despre asta! Primul ministru are obligaţii şi nu drepturi :
- are obligaţia să îmi asigure siguranţa individuală şi naţională.
- are obligaţia să îmi asigure independenţa naţională.
- are obligaţia de a proteja cetăţenii României şi graniţele acesteia.
- are obligaţia de a respecta Constituţia ţării care este „Biblia" oricărui stat de drept (iar declaraţia publică a domniei voastre o încalcă grav).
- are obligaţia să îmi ofere un sistem sanitar decent, demn de o ţară capitalistă.
- are toate obligaţiile din lume, dar nu drepturi!
- are obligaţia să facă toate demersurile, cu toate resursele şi cu toate organismele abilitate să asigure investigaţii şi tratamente copiilor României! (vezi copiii cu alergii - în afara de IgE total, test nespecific şi Prick test - nu există gratuitate! În România - are se ştie nici numărul aproximativ al copiilor cu alergii căci - are există posibilitatea părinţilor să investigheze acest lucru!).
Pentru că sistemul de sănătate al ţării - care permite, nu facilitează investigaţii gratuite în vederea stabilirii numărului cât mai aproape de adevăr al copiilor alergici, îl somez pe domnul Premier Mihai Tudose să îşi retragă afirmaţiile întrucât, în vederea exercitării actului vaccinal, pacientul trebuie să fie clinic sănătos - fără atopie (alergie).

În al doilea rând, sunt părinte de copil ce încă suferă de efecte post vaccinale. Efectele au apărut după vaccinul de la două luni când, fie nu s-a dorit, fie nu s-a ştiut (ceea ce nu scuză gravitatea faptului ) a fost „diagnosticat" eronat cu reflux gastro-esofagian, a primit tratament eronat cu antibiotice şi Motillim pe care l-am cumpărat din afara ţării, la recomandarea medicilor. (Atenţie! Motilliun este medicament interzis sub vârsta de 1 an - a se vedea însăşi declaraţia dr. Mihai Craiu de la dezbaterea publică din 11 mai 2017 pentru proiectul de lege cu privire la obligativitatea vaccinării). Faptul a fost repetat şi la vârsta de 4 luni - aceleaşi reacţii - tratamentul a continuat - diagnostic infirmat prin testare specifică abia la vârsta de 4 luni şi 3 săptămâni. Situaţia copilului meu a scăpat de sub control după vaccinarea cu ROR la vârsta de 1 an şi 2 luni, urmată de 10 luni jumătate de diarei cronice, apariţia intolerantelor şi a alergiilor.

Diferenţa între mine şi Primul Ministru actual este că eu ştiu ce vorbesc! Dumnealui, nu!

Menţionez ca am cheltuit şi încă mai cheltui sume enorme pentru refacerea copilului şi îi cer să mă ajute! Să îmi dea bani de la dumnealui în cazul în care îi pasă atât de mult de copiii acestei ţări! Copilul meu este şi el copilul acestei ţări! Copiii voştri, dragi români, sunt copiii acestei ţări! Ţara noastră, România, nu este Statul! Statul este o entitate care are nevoie de noi toţi ca să existe. Dacă noi nu o recunoaştem, ea nu există. Îmi iubesc ţara! Îmi iubesc enorm ţara! Dar cei care se afla în fruntea ei, cei pe care noi i-am pus să fie acolo, nu ne iubesc. Copilul meu este un copil vaccinat. Şi asta îmi este singurul regret în cei 38 de ani si jumătate de viaţa! Eu nu mă tem de copiii nevaccinaţi şi nu îi consider un pericol pentru mine şi copilul meu. Altfel, vaccinarea devine o utopie!

Domnule Prim-Ministru al României, vă solicit să îmi răspundeţi la următoarea întrebare: dacă dumneavoastră aveţi încredere în actul vaccinal (vaccin), de ce vă temeţi de nevaccinaţi ? Riscaţi să faceţi o formă uşoară a unei boli a copilăriei. A propos: dvs, Domnule Ministru, v-aţi vaccinat?!? La adulţi, forma de rujeolă este una gravă. Aştept vaccinarea dumneavoastră în public, după care vă dăm voie să aveţi opinii despre acest subiect!Tema dumneavoastră cu privire la această problemă este următoarea: Vă cer să răspundeţi public care şi unde este publicată procedura/protocolul medical prin care un medic poate deosebi:
- o diaree cauzată de vaccinare şi una fără legătura cu vaccinarea, având în vedere că diareea este un efect advers al vaccinării, trecut pe prospecte;
- o alergie cauzată de vaccinare - o meningită cauzată de vaccinare;
- deces cauzat de vaccinare.
Până atunci, va rog frumos, domnule Prim-Ministru Mihai Tudose să va faceţi datoria pe care o aveţi de când aţi primit acest fotoliu!
Ani Creţu - mamă".

----------------------------------------------------
[1]