Ieri a trecut pe lângă mine un tip cu niște tatuaje cum nu-mi mai fusese dat să văd. Pe ambele picioare, sub genunchi, avea tatuate câte o cruce, mare, din aia ca pe biserici. Iar pe celelalte părți ale trupului, care puteau fi văzute, era ceva de neimaginat. Culmea, tot ieri, avusesem de a face cu o tipă cu tatuaje pe față și cu belciug în nas. Am întrebat-o de o stradă, nici nu m-a băgat în seamă și i-am fluturat o mână prin fața ochilor. Atunci am văzut-o scoțându-și niște căști din urechi. Sărmana ființă, nu mă auzise. Altminteri, s-a purtat foarte amabil și civilizat, numai că, atunci când s-a întors cu fața spre mine și am văzut ce am văzut…

Tatuaje

M-am întrebat cum dracu’ s-a ajuns în faza asta. Iar când m-am întrebat, mi-am amintit de studiul științific efectuat de mine privind evoluția pantalonilor. Acel studiu la capătul căruia concluzionam eu, absolut științific, că, acuma au apărut modele de pantaloni scurți care sunt mai lungi decât erau într-o anumită perioadă unele modele de pantaloni lungi. Ca orice concluzie bazată pe o cercetare științifică aprofundată, nici concluzia mea nu a putut fi demontată de nimeni. Adevărul este că eu le cam am cu știința. Cu tehnologia stau mai prost. Când am nevoie de tehnologie apelez ba la englezoaică, ba la valsul miresii, ba la pianul olimpic la matematică. Știindu-mă om de știință, ele sar imediat cu tehnologia necesară. Da, am recunosut mereu că eu sunt om de știință, fiindcă știu la cine să apelez și știu și cum. Ca de exemplu „Dracu’ te-a pus să mă-nveți să scriu pe calculator? Acuma pune mâna de mă ajută să …” și așa mai departe…

Să revin la tatuaje, ca să nu uit. Că, și când vine vorba de uitat sunt om de știință. Adică știu să uit ca nimeni altul! Deci, ca și la pantaloni, eu cred că și în privința tatuajelor s-a înregistrat o evoluție. De început, cred că a început chiar în Comuna Primitivă, atunci când vânătorii se tatuau ca cerbii, de exemplu, și așa se puteau apropia de căprioare și le vânau. Sigur, pe urmă le duceau acasă și preparau din ele gulaș, pastramă, ciorbică, puneau și la grătar.

Apoi, pe măsură ce oamenii au evoluat, tatuajele au devenit tot mai mici, la fel ca și la pantaloni, astfel că, într-o perioadă, tatuajele se rezumau la mici însemne marcate fie pe mână, fie pe omoplat. Apoi, odată cu evoluția tot mai involutivă a omului, tatuajele s-au mărit și s-au și specializat. Așa s-a ajuns la tatuajele de gleznă, tatuajele de urechi, tatuajele de buric, tatuajele de … nu pot să zic să nu mă ia D.N.A.-ul, tatuajele de gât. Și, desigur, s-a ajuns și la tatuajele de piele, adică alea care acoperă cel mai mare organ al omului, pielea. Fiind cel mai mare organ, este evident că și tatuajul de piele este cel mai mare. Practic, ca să-l recunoși pe purtător, trebuie să-i ceri buletinul și să-l cauți la circa de poliție după C.N.P.

Așa cum este firesc în orice evoluție a unor ființe aflate în plin avânt involutiv, cum este omul, evoluția tatuajelor va continua. Nu știu dacă, sau când, vor apare tatuajele de pancreas, de exemplu, dar am observat că deja au apărut tatuajele de creier. Și, ca orice chestie care, de-a lungul istoriei, a apărut mai întâi aici, pe meleagurile mioritice, meleaguri peste care, într-o vreme, erau stăpâni românii, tot aici au apărut și tatuajele de creier. Deocamdată am identificat două. Din păcate nu le pot reproduce în diversitatea și splendoarea lor grafică și coloristică, dar le redau înscrisurile. Unul este cu „Joscomunizmu’!”  și altul cu „#rezist”.

Zbuciumul boşevicului

Precum se zbat limbricii, bolșevicul cotrocean își continuă zbaterea. După ce a stabilit ca cel care-i tot cerea banii obținuți prin escrocherii să ajungă la pârnaie, acuzat de corupție, a stabilit și un referendum prin care să se consfințească interdicția ca guvernul să poată da O.U.G. prin care să ușureze situația celor condamnați pentru corupție. Deși la întrebările referendumului nici bolșevicul n-a știut să răspundă când a fost întrebat, trupele comsomoliste de protest, diezii și vânduții din structurile care mai de care mai speciale au fost mobilizați și referendumul a fost validat. Din clipa aia, nimeni nu mai poate face nimic pentru corupți.

Așa cum foarte mulți oameni normali la cap au sesizat, prin referendumul lui, bolșevicul a urmărit două obiective. Unul a fost ca dușmanul lui personal să nu mai poată fi salvat. Al doilea obiectiv, însă, a fost acela de a-i proteja pe criminali, pedofili, traficanţi de fiinţe. Căci, nimic din acel referendum nu s-a atins de aceste categorii, ci numai de corupți. Sunt absolut sigur că bolșevicul cotrocean are legături personale cu aceste domenii, unele din trecutul său, dovedite, altele de perspectivă. Desigur, totul în interesul lui personal, chiar dacă anumite chestiuni le face la comandă, dar la comanda cuiva care-l favorizează pe el.

Că nu m-am înșelat în privința obiectivului urmărit de bolșevic prin acel referendum se dovedește zilele astea. Desigur, se dovedește celor care, atunci când văd/aud ceva, mai și înțeleg, nu este nevoie să le dea scris altcineva ce anume trebuie să înțeleagă ei.
De o bună bucată de timp, România este blocată de crimele comise în vecinătatea unui teritoriu care nu mai aparține României și asupra căruia jurisdicția românească nu are voie să se pronunțe. Firesc, în fața neputinței organelor statului de a finaliza anchetele și a sancționa vinovații, nemulțumirile populare au ajuns la cote înalte. Într-o încercare disperată de a detensiona situația, guvernul a anunțat că va adopta o O.U.G. prin care se vor înăspri pedepsele pentru criminali, pedofili, traficanți de ființe.
Imediat, cohorte de analiști limbiști au fost trimiși pe ecranele televizoarelor și condamnă cu mânie proletară intenția guvernului. Argumentul lor? Prin referendum s-a stabilit că guvernul nu are voie să adopte O.U.G. prin care se aduce atingere legilor Justiţiei.

Blocaje


Am citit în presă că pnl atacă la C.C.R. nu știu care cod. Până se pronunță C.C.R., codul cu pricina este blocat. Asta, după ce, mai înainte, tot pnl blocase tot felul de alte acțiuni, inclusiv majorările de pensii, prin blocaje care s-au dovedit doar rău intenționate, C.C.R. dându-le peste nas plângăreților. Bolșevicul cotrocean, la rândul lui, blochează și el tot ce poate bloca el, fie direct, fie prin interpuși. Sunt curios dacă în România va debloca cineva, ceva. Orice! Să aud și eu că s-a deblocat… orice. Sincer, nu cred că se va întâmpla așa ceva în România actuală. Distrugerea a tot ceea ce au făcut înaintașii și blocarea a tot ceea ce vor să facă… contemporanii sunt unicele preocupări ale politicienilor românești, susținuți de cohorte de diezi, limbiști și angajați ai trupelor comsomoliste de protest. Dacă, însă, acești blocanți ar fi puși să blocheze o invazie a oricui asupra țării, să-i vezi cum ar fugi de ar sări izmenele de pe ei! Căci, la blocaje înainte, dar la resbelu înapoi!

N.B. Am scris pnl, pentru că acest grupuscul politic nu are nici-o legătură cu P.N.L. Acest pnl nu este decât o adunătură de impostori politici, fără nimic din ceea ce se numea P.N.L. De fapt, numai un asemenea grupuscul de impostori putea susține un escroc imobiliar dovedit de justiție.

Aș fi de-a dreptul penibil dacă aș mai adăuga un singur cuvânt. Poate, doar, că bolșevicul s-a dus să ia avize pentru viitoarele lui acțiuni. O singură deosebire între bolșevicii de acum 73 de ani și ăsta de acum. Ăia se duceau să ia lumină de la „Răsărit”, ăsta se duce să ia lumină de la „Apus”.