Este ultimul meu apel disperat la acțiune: Evadarea imună, accelerată într-un grad fără precedent. Totul are legătură cu vaccinarea în masă. Vaccinurile „actualizate” sunt o insultă la adresa științei!

Sunt un vaccinolog experimentat, cu experiență în biologie, imunologie, medicină veterinară și boli microbiene. Pentru mine, a devenit insuportabil să văd cum autoritățile noastre sanitare, „experții” și guvernele încearcă în continuare să-i facă pe oameni să creadă că vaccinurile Covid-19 sunt sigure și că vor putea controla pandemia. În această prezentare arăt câteva proiecții PowerPoint. Vă voi arăta că, așa cum am mai spus în trecut, este vorba de o gafă incredibilă. Este o insultă la adresa științei! Este de neconceput cum pot oamenii de știință să susțină încă acest tip de strategie, când există dovezi copleșitoare că vaccinarea în masă și vaccinurile „actualizate” pentru Omicron nu vor face decât să înrăutățească și mai mult lucrurile.

Deja este prea târziu să mai intervenim pentru a împiedica viitoarea criză umanitară, [pe punctul de a se declanșa]. Este ultimul meu apel disperat la acțiune, deoarece Omicron provoacă acum un fenomen rapid și pe scară largă de evadare imună prin vaccinuri. Acest fenomen avansează accelerat.

Nu pot înțelege cum este posibil ca cercetătorii care studiază aceste mutații și această evadare mutațională a virusului să nu tragă un semnal de alarmă. Când umanitatea se află în pragul crizei umanitare, trebuie să strângem informațiile prin care se poate prezice, cu un nivel ridicat de exactitate, ce se va întâmpla.

Nu sunt capabili să facă asta pur și simplu pentru că nu văd pădurea din cauza copacilor. Pur și simplu pentru că nu înțeleg interacțiunea imună dintre virus și sistemul imunitar. Cu toții sunt de acord că evoluția convergentă a ceea ce se numesc variante îngrijorătoare și evadarea imună rezultată sunt cauzate de presiunea selecției imune care este exercitată asupra virusului.

Dar, pe de altă parte, niciunul dintre acești cercetători nu îndrăznește să menționeze că această presiune uriașă de selecție imunitară despre care află - și care a devenit tot mai evidentă pe măsură ce ratele vaccinării au crescut - poate fi cauzată de vaccinarea în masă și că schimbările aduse mediului mutațional acum se intensifică. Le este foarte clar acest lucru. Dar nimeni nu îndrăznește să menționeze că această presiune uriașă de selecție imunitară are legătură cu vaccinarea în masă. Nu pot sa cred acest lucru! Și, ce e mai rău: acești oameni de știință care excelează în ceea ce eu numesc colecția de amprente moleculare pledează acum și pentru dezvoltarea vaccinurilor cu spectru larg și a medicamentelor cu anticorpi. Aproape în fiecare săptămână apar variante suplimentare care se răspândesc mai rapid, care sunt mai rezistente la anticorpii neutralizanți.

[Să explicăm conceptul de] refocalizare imună. Efectul refocalizării imune este că accelerează evadarea imună în vaccinuri. O accelerează prin redirecționarea noului răspuns la antigeni care au un potențial scăzut de a induce anticorpi neutralizanți. Când se întâmplă acest lucru? Acest lucru se întâmplă atunci când un sistem imunitar se confruntă cu un antigen în prezența anticorpilor preexistenți împotriva unui antigen similar dar care, totuși, nu este identic.

Prin urmare, ceea ce este foarte clar, anticorpii preexistenți nu recunosc noul antigen. Așădar, sistemul imunitar se confruntă cu un antigen în prezența anticorpilor preexistenți care nu sunt direcționați împotriva noului antigen, ci împotriva unui tip de antigen similar, de exemplu, proteina Spike de la Wuhan din vaccin.

Numesc [acest fenomen] „păcatul antigenic ascuns”. De ce ascuns? Pentru că nu promovează stimularea, ca să spunem așa, a anticorpilor vaccinali originali, în ciuda reinfectării. Ci provoacă anticorpi care nu au fost induși anterior sau care au fost provocați doar în cantități foarte, foarte mici, deoarece antigenii care i-au indus au fost dominați și depășiți de epitopii neutralizanți mai puternici. Astfel, acum ajungem într-o situație în care acești epitopi subdominanți provoacă anticorpi cu o capacitate de neutralizare mai mică.

Atunci când acești noi mutanți sau noi variante vor reinfecta oamenii, acești anticorpi preexistenți nu vor recunoaște foarte bine acest epitop mutant și îl vor ascunde. Ascunzându-l, vor favoriza imunogenitatea altor epitopi care vor avea o capacitate și mai mică de a induce anticorpi neutralizanți.

Acest lucru va duce, de fapt, la o situație în care infecții noi vor cauza o proporție crescută de anticorpi slab neutralizanți sau chiar cu o capacitate zero de neutralizare. Acest fenomen va accelera evadarea imună într-un grad fără precedent.

Înțelegem atunci și de ce vaccinurile actualizate, așa-zis adaptate la Omicron, sunt un total nonsens. Aceasta este o insultă la adresa științei! Cum se poate ajunge la o asemenea inepție? Doar dacă nu se cunoaște deloc despre acest mecanism de reorientare imunitară. Însă acum există multe, multe studii care descriu procesul prin care răspunsul imunitar se „îmbogățește” în anticorpi slab neutralizanți sau deloc neutralizanți.

Vaccinurile actualizate împotriva Omicron vor înrăutăți cu mult situația din motivele pe care le-am menționat mai sus: redirecționarea imunitară.

[Vaccinurile actualizate] nu au nimic de-a face cu știința. Nici cu imunologia. Cum poate cineva, chiar dacă este profesor, să nu înțeleagă biologia imunitară a virusului și să îi facă pe oameni să creadă că ei sunt experții și că ceea ce spun ei este complet compatibil cu ceea ce este publicat în literatura de specialitate? 

Așadar, care vor fi consecințele acestei evadari imunitare intensificate prin vaccinuri? Le-aș spune „verificatorilor de fapte”: vă rog să așteptați. Dacă vreți să mă calomniați sau să mă ridiculizați, e în regulă. Dar așteptați să vedeți ce se va întâmpla în următoarele săptămâni sau luni, pentru că voi prezice ce se va întâmpla[1].

Consecințele evadării imunitare intensificate prin vaccinuri și soluțiile care ar trebui luate urgent

Înțeleg care este cauza acestei explozii de variante Sars-Covid-2 pe care o observăm acum. [...] Anticorpii polireactivi non-neutralizanți încă îi protejează pe cei vaccinați de boală severă, dar nu îi pot proteja de boală, ci doar de boală severă. Ei pun o presiune enormă asupra virulenței virale. Și nu există nicio îndoială că virusul, așa cum a făcut tot timpul, va depăși încă o presiune imunitară umorală. Pentru un virus, aceasta este doar o altă presiune imună umorală, deoarece a observat presiunile imune umorale de-a lungul timpului și le-a depășit tot timpul.

Deci, dacă se întâmplă acest lucru, atunci vom vedea că evadarea imună va provoca ceea ce numim „amplificare dependentă de anticorpi - amplificarea formelor severe”. Iar aceasta va fi o adevărată catastrofă - Dacă ne uităm la spitalizările Covid-19 și comparăm grupul celor nevaccinați cu cel al vaccinaților.

Ceea ce vom vedea este că - și se întâmplă deja - numărul celor (spitalizați) nevaccinați va scădea și va continua să scadă, în timp ce în cazul celor (spitalizați) vaccinați, numărul internărilor va crește puternic (și deja începe să crească), dar va avea un curs exponențial. Și, desigur, oamenii spun că asta e logic pentru că majoritatea oamenilor sunt vaccinați. Deci, sunt mai mulți oameni care ajung în spitale care suferă de forme severe.

Însă ceea ce vom vedea va fi o scădere dramatică a ratei spitalizărilor la nevaccinați versus cei vaccinați, indicând din nou că rata spitalizărilor pentru boală severă la cei vaccinați va crește dramatic. Vom putea urmari foarte ușor această evoluție. Așadar, ce înseamnă acest lucru pentru cei vaccinați? În primul rând, am observat deja o susceptibilitate crescută la infecție mai întâi la persoanele în vârstă, persoanele care au fost vaccinate primele, care și-au făcut toate vaccinurile de rapel: a treia, a patra, a cincea doză. Ceea ce vom vedea ulterior – și deja începe să se întâmple – va fi o susceptibilitate sporită la boala Covid-19. Desigur, mai întâi la vârstnici și apoi în cazul celor vaccinați, la forme severe C-19. Cu alte cuvinte, cei vaccinați care se infectează vor trece prin boala C-19, însă, la reinfectare, aceiași vaccinați vor suferi o boală severă.

Prin urmare, acesta este apelul meu disperat pentru a lua măsuri drastice și imediate. Ce am mai putea face? Ei bine, explicam de ce trebuie să evităm această refocusare imunitară, deoarece aceasta va pune și mai mult gaz pe foc, accelerând evadarea imună într-un grad care va fi într-adevăr foarte grav, ceea ce va sfârși în virulență sporită a unui virus foarte infecțios. Așadar, nu putem administra noi doze de rapel, cum sunt dozele booster actualizate pentru Omicron.

Desigur, boala după vaccinare va permite refocusarea imunitară. Cum putem evita bolile după vaccinare? Desigur, prin diminuarea ratei de infectare!

Rata infectărilor poate fi redusă numai prin chimioprofilaxie cu antivirale sigure și eficiente, care, în plus, sunt accesibile pe scară largă și la prețuri convenabile.

Subliniez, cred că această măsură va trebui aplicată într-un mod profilactic. Va trebui să facem asta chiar acum în țările cu rate mari de vaccinare și să începem să oferim oamenilor în mod masiv antivirale. Prevenirea acestor infecții după vaccin este aproape același lucru ca generarea imunității de turmă. Dacă putem evita aceste infecții în urma vaccinului, putem începe să creăm imunitatea de turmă.

Vă rog să rețineți: singura modalitate de a controla și de a pune capăt unei pandemii este prin generarea imunitații de turmă. Deci, cât timp ar trebui să administrăm aceste antivirale? La nesfârșit? Nu, nu am putea face acest lucru, deoarece există și riscul, de exemplu, de a induce rezistență (la medicamente). Ar trebui să facem asta până când vom obține o imunitate de turmă completă.

Dacă vom constata că, la o anumită rată de acoperire antivirală la cei vaccinați, nu mai observăm cazuri severe de boală Covid-19, atunci putem concluziona în mod rezonabil că am atins imunitatea de turmă, în sensul că rata de transmitere reziduală va fi în mod evident suficient de mică pentru a-i împiedica pe cei care s-au vaccinat, dar nu au primit antivirale, să contracteze forme severe.

Desigur, pentru cei nevaccinați este mult mai ușor. Și-au antrenat imunitatea naturală. Cei nevaccinați se vor descurca din ce în ce mai bine, în cele din urmă vor deveni rezistenți la acest virus. Oamenii care sunt probabil cel mai bine protejați împotriva Sars-Covid-2 și a tuturor variantelor viitoare sunt persoanele care nu sunt vaccinate și trăiesc în țări cu rate mari de vaccinare.

Doar în acest mod se va atinge acest obiectiv miraculos care a fost de fapt scopul întregii campanii de vaccinare în masă, care însă a eșuat lamentabil: imunitatea de turmă.

Însă cum rămâne cu efectele secundare și cu ratele de mortalitate la vaccinați, care am observat că au crescut? Este îngrozitor să vedem ratele și tipul de efecte secundare, cum crește numărul deceselor în exces etc. Nu am cuvinte să descriu acest fenomen. Este îngrozitor, este inacceptabil.

Însă, fie că mă credeți sau nu, continui să o spun: dacă aducem laolaltă toate aceste efecte secundare și ratele mortalității în exces, tot va fi puțin în comparație cu pierderile cu care ne vom confrunta când virusul va evolua așa cum prevăd – și sunt 200% sigur că va evolua în acest fel.

Referitor la tratamentul precoce, recomand chimioprofilaxie chiar înainte ca oamenii să se infecteze, pentru că există un risc mare ca tratamentul precoce să fie „prea puțin” și să vină „prea târziu”. De ce? Pentru, așa cum vă spuneam, virusul evoluează acum nu doar pentru a deveni complet rezistent la anticorpii neutralizanți, ci și pentru a deveni mai infecțios.

Cât despre vaccinul actualizat adaptat Omicron, v-am spus că la cei nevaccinați va permite refocusarea imunitară, iar la cei vaccinați, o va spori, prin urmare, va înrăutăți dramatic situația.

Acești experți, acești oameni de știință au uitat de biologie. Sunt orbiți de tehnologii, fie că este vorba de tehnologii pentru diagnosticare, pentru supraveghere, în scop terapeutic sau în scop preventiv. Au uitat de principiile esențiale ale biologiei.

De aceea vă spun că, în ceea ce privește lupta cu Covid-19, țara sau continentul care va câștiga este Africa. Pentru că vor crea imunitatea de turmă. Prin urmare, repet ultimul meu apel video disperat prin care cer oamenilor care sunt responsabili să intervină astfel încât să putem limita pierderile și tipul de criză umanitară care cred că este pe punctul de a se declanșa. Acestea fiind spuse, vă doresc tuturor putere și curaj și sper din tot sufletul că vom supraviețui acestei crize umanitare cu demnitate, integritate și datorită unui spirit comunitar, așa cum spunea și Robert Malone.

-------------------------------------------