Gauleiter Hans Klemm & Th. MelescanuNici nu a apucat bine ministrul Justiţiei, prof. univ. dr Tudorel Toader, să expună public propunerile pe care se va baza proiectul de modificare a Legilor Justiţiei, abuziv concepute de sinistra Monica Macovei şi la fel de abuziv impuse de Băsescu şi guvernul său prin asumare de răspundere, că diverşi nechemaţi (Iohannis, Taica Lazăr, bretonata Luluţa, Horodniceanu şi alţi - vorba lui nenea Iancu Caragiale -„moftangii") au sărit ca loviţi de streche la beregata ministrului, urlând ca din gură de şarpe că "independenţa justiţiei este pusă sub semnul întrebării", că „lupta împotriva corupţiei este în pericol de moarte", „se doreşte politizarea actului de justiţie" şi alte asemenea baliverne la care nu mai pun botul în România decât câteva mii de slugi corporatiste care îşi trag „seva" educaţiei, instrucţiei şi informaţiei exclusiv din „tezaurul feisbook-ist".

Moralul domn Iohannis se face că uită că nu doar traficarea de copii români în străinătate, dar mai ales însuşirea de bunuri necuvenite cu acte false, despre care domnia sa şi consoarta ştiau exact că sunt contrafăcute, după cum ne învaţă motivarea deciziilor definitive şi irevocabile a două Curţi de Apel, sunt categoric pe contrasens cu „lupta" eroică a parchetarilor cu epoleţi pe sub rochii şi costume şi cu telecomanda la S.R.I. şi Cotroceni împotriva corupţiei.

Ce să mai zic de faptul că Taica Lazăr, dositorul dosarelor multe şi grele ale seniorului şi juniorului Lascu (tăticul şi frăţiorul baschetball-istei cu breton de la D.N.A.) pentru multe şi bănoase afaceri de ţepuire a TRANSGAZ, dar şi posesorul (la momentul depunerii dosarului de candidatură la şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie) al unui dosar penal de corupţie la D.N.A. Alba Iulia, cu propunere din partea procurorului de caz de continuare a cercetărilor cu suspectul în stare de arest, dosar transferat de bretonată la structura centrală şi...închis cu N.U.P. (!!!) şi multdecorata de ambasadele occidentale baschetball-istă n-au aflat încă nici că, potrivit Constituţiei României, justiţia este înfăptuită de Înalta Curte şi celelalte instanţe, nu de procurori, care sunt, ca şi avocaţii, auxiliari ai justiţiei, nici că, potrivit aceleiaşi Constituţii, vocaţie legislativă au doar Parlamentul şi Guvernul, nu Ministerul Public şi secţiile lui, D.N.A. şi D.I.I.C.O.T., acestea şi procurorii încadraţi în ele având obligaţia de a interpreta şi aplica legea, nu de a-şi construi şi vota ei înşişi cadrul legal de activitate.

Este cum nu se poate mai limpede faptul că procurorii, care de 12 ani au căpătat ilegal, prin protocoale secrete semnate cu serviciile de informaţii şi aprobate nelegitim de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, care a modificat şi completat astfel legi, deşi nu are acest drept, au ajuns să fie stat în statul mafiot (aşa cum l-a definit creatorul lui, Traian Băsescu), terorizând întreaga societate la ordin politic sau la cel al şefilor oculţi din serviciile secrete şi terorizând, totodată, judecătorii de la toate nivelurile, ceea ce face ca definirea exactă a acestui stat să fie aceea de stat terorist! Este stupefiant tupeul imens al celor trei şefi de parchete şi al procurorilor din Consiliul Superior al Magistraturii, care se fac că ignoră nenumăratele abuzuri grosolane comise (şi mă refer numai la cele mai grave, ajunse la cunoştinţa opiniei publice, dintre care citez doar câteva): cazurile Rarinca, Ţundrea, Andreea Ciucă, Adam Burzo - aceştia doi judecători, trimişi abuziv în judecată şi care şi-au găsit dreptatea la C.E.D.O.! -, Voiculescu (despre care am aflat din gura păcătosului Băsescu cum a fost condamnat, prin „luarea" din complet-pein arestare!-a judecătorului Mustaţă, cu câteva zile înaintea pronunţării sentinţei definitive şi irevocabile şi înlocuirea acestuia, chipurile „aleator, pe calculator" cu Camelia Bogdan, apropiata Monicăi Macovei-între timp eliminată din magistratură de C.S.M.-, lucru de care îl asigurau pe Băsescu, anticipat, la el în cabinet, generalul Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovessy!) Ca o supremă dovadă a dimensiunii apocaliptice a abuzurilor procurorilor, avem stupefianta declaraţie inconştientă a lui Taica Lazăr (fiindcă, deh, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Vorba dlui ministru Toader, „unii spun ce ştiu, alţii ştiu ce spun"!), care se întreabă, în varianta de propunere a dlui ministru, de creare în ministerul justiţiei a unui departament care să se ocupe de abuzurile procurorilor dacă „sutele de mii de plângeri împotriva procurorilor" (şi acest individ nu se înspăimântă de numărul uriaş al cetăţenilor care reclamă abuzurile subordonaţilor lui!) care acum sunt procesate la parchete-adică de cei reclamaţi!-, după modificare vor fi cercetate de minister! În fond, de ce nu?

În acest context, aş avea un îndemn către Domnul profesor universitar doctor Toader. Domnule ministru, mergeţi până la capăt cu această curajoasă, demnă şi necesară reformă! Şi, pe drum, ca să o citez pe baschetball-ista cu breton de la D.N.A., „decapaţi-i instituţional" pe Lazăr, Kovessy şi Horodniceanu! Revoltător este însă faptul că în acest cor al abuzivilor afoni s-au înscris, de fapt s-au oferit solişti, recidivistul Hans Klemm, ambasadorul Americii, chipurile, ambasada Germaniei şi reprezentanţa la Bucureşti a Comisiei Europene. O structură birocratică nealeasă de nimeni şi care decide, la fel de abuziv ca şi procurorii români, în probleme în care nu ar trebui să-şi aroge competenţe pe care nu le are.

O menţiune specială pentru recidivistul Klemm. Am spus „chipurile" fiindcă, după alegerea lui Donald Trump, echipa de tranziţie a acestuia a solicitat tuturor ambasadorilor numiţi de Obama să-şi dea demisiile înainte de inaugurarea noului preşedinte. Ceea ce zeci de ambasadori americani, demni, au şi făcut. Nu a fost cazul şi al acestui american cu nume cu rezonanţe teuton-naziste, care a rămas, sub pretextul că el nu e numit politic, ci că e diplomat de carieră. După 20 ianuarie, Departamentul de Stat a repetat solicitarea retragerii tuturor ambasadorilor numiţi de precedenta administraţie. Din nou acest Klemm a refuzat, cu aceeaşi justificare penibilă. Ceea ce mă face să mă întreb pe cine mai reprezintă, de fapt, el, la Bucureşti... Dar, dacă tot îngroaşă obraziul nu doar în raporturile cu preşedintele său şi cu ministerul pe care zice că-l reprezintă, dar şi în cele cu statul român care i-a acordat acreditatea şi cu poporul român, pe care îşi permite, mârlăneşte, să-l sfideze repetat, încă din prima săptămână a prezenţei sale la post, să ne ocupăm puţin de el.
Zice acest americano-teuton, care se crede un soi de gaulaiter trimis să administreze colonia penitenciară americană România:

„Instaurarea fermă a statului de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic şi independent, precum şi de procurori independenţi care pot urmări activităţile infracţionale fără imixtiuni politice sau limitări ale actului legal de justiţie. Statele Unite au luat cunoştinţă de propunerile Ministerului Justiţiei din 23 august cu îngrijorare pentru independenţa sistemului judiciar. Îndemnăm toţi actorii executivi, legislativi şi judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea instituţiilor sale".

Ce zici, Franţ (Hans)? Dacă tot nu poţi dormi sau muri de grija corupţiei din România, de ce taci ca mortu'-n păpuşoi când e vorba să ne spui cum e cu faptul că ambasada în care îţi freci fundul de un fotoliu capitonat este construită pe o parte a celor peste două sute de hectare de teren pe care un escroc român, totodată cetăţean american, Puiu Popoviciu, s-a cam înstăpânit prin subevaluarea gravă (cam la a 70-a parte din preţul de piaţă al acelui teren!), lucru pentru care a fost condamnat prin sentinţă definitivă şi irevocabilă la o lungă perioadă de detenţie, de la care se sustrage, ascuns prin Marea Britanie şi apărat de un avocet american, fost demnitar de rang înalt (dl Froh), care îşi permite, ca şi domnia ta, să-şi dea cu părerea despre justiţia română? Sau de ce nu ne spui mătăluţă cum devine cazul cu cel mai grav caz de corupţie şi corupere-reală, nemânărită!-din istoria României, în care se vehiculează că mita oferită ar fi fost de vreo 70 de milioane. De euro! Nu de alta, dar pe această afacere, numită MICROSOFT, s-a aşternut un suspect văl al tăcerii. Şi, dacă nu mă păcăleşte pe mine memoria, mituitoarea MICROSOFT e o firmă...americană!

Se cuvine să le reamintesc dlui Klemm şi colegului său german de la Bucureşti că în urmă cu vreo 10 ani, în „epoca de aur Băsescu, creatorul statului mafiot-terorist", justiţia americană a descoperit o firmă străină, exportatoare de autobuze, care oferea mită în Statele Unite pentru a-şi vinde produsele. Şi, potrivit legislaţiei americane, ca să evite urmări-penale-grave pentru şefii firmei, respectiva societate a primit o amendă usturătoare (900 milioane de dolari!), fiind obligată să declare justiţiei americane lista ţărilor în care mai oferise mită în acelaşi scop. Era o listă de vreo 23 de ţări. Între care şi România. Şi tot din sursa - publică! - americană, am aflat şi preţul real al autobuzelor în cauză. 90.000 de dolari bucata. În România, la Bucureşti (primar băsist Adriean Videanu), ele s-au vândut cu... 200.000 de dolari bucata. O „mică" diferenţă de 110.000 de dolari de autobus. Şi a fost vorba de...o mie de bucăţi! E, vorba parchetarilor români, o suspiciune rezonabilă că o parte a celor 110.000 de dolari pe bucată au fost mită pentru partea română! Iar firma în cauză era...germană. Şi se numea Daymler, dle ambasador al Germaniei la Bucureşti! Asta, vorba lui Ghiţă Pristanda, curat corupţie! Şi nu doar românească! Româno-germană! Aşa că, ruşine, domnule ambasador, că de pe o asemenea poziţie, ne daţi nouă, românilor, lecţii de morală. Şi de...combatere a corupţiei!

Şi o solicitare către domnul ministru Meleşcanu. Dovediţi că România e o ţară suverană şi independentă. Şi îndemnaţi-i pe unii astfel de ambasadori să-şi facă bagajele şi să părăsească teritoriul României! Alte state, de dimensiuni mai mici, au făcut - unul chiar foarte recent! - astfel de gesturi.
31 august 2017

Aranjament grafic - I.M.