„Steagul fals” al lui Netanyahu 

Majoritatea oamenilor, inclusiv jurnaliştii de ambele părţi ale culoarului (mainstream şi non-mainstream) par să creadă că acesta este un război unic, un atac surpriză al Hamas, „apărătorii” Palestinei. Nu este. Conectarea câtorva puncte în ultimii 70 de ani poate ajuta la înțelegerea mai bună a ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu, Israel-Palestina și în întreaga lume. Cum se încadrează sângerosul conflict Israel-Palestina în imaginea de ansamblu.

Ce se întâmplă dacă Hamas a fost creat fie de Israel direct, fie mai degrabă de serviciile secrete SUA-Marea Britanie-Israel în „beneficiul” Israelului, tocmai din motivul pentru care (Hamas) sunt folosite astăzi: pentru a justifica războiul total al Israelului pentru ștergerea Palestinei, pentru extinderea teritoriului ei, absorbind în timp aproximativ o treime sau jumătate din actualul Orient Mijlociu - în Israelul Mare? Pentru bunăstarea „Poporului Ales”? Hamas nu are nicio șansă să câștige acest război. Este David împotriva lui Goliat. Cu excepția acestui caz, David este Hamas și Goliat este Israel. Atât Hamas, cât și Israelul știu asta.

Ce se întâmplă dacă Hezbollah a fost creat de aceiași răufăcători din aceleași motive, pentru a crea haos și în cele din urmă război în Orientul Mijlociu? Ei sunt „protectorii” oficiali ai Libanului (asemănător cu Hamas pentru Palestina) dar, cu posibila lor agresiune asupra Israelului, sau cu implicarea lor în războiul actual, se vor asigura că Libanul va fi una dintre țările absorbite de Israel. IDF (Forțele de Apărare Israelului) susținute masiv de armatele israeliene ar putea să zdrobească Hezbollah și să preia Libanul.

Acest plan nu este cunoscut de majoritatea oamenilor. Revenirea prim-ministrului lui Netanyahu în decembrie 2022, în ciuda faptului că a pierdut la limită alegerile, este o înșelătorie bine planificată, susținută de binecunoscutele servicii secrete și de sioniștii Kazarian, care sprijină expansiunea Israelului în Orientul Mijlociu.

Să nu uităm că Israelul este intermediarul de putere pentru lumea occidentală. Ei controlează sectorul bancar și finanțele corporative din întreaga lume, comunicarea, Hollywood, arta, sistemele educaționale și multe altele. Deja în 1815, Nathan Rothschild , finanțator britanic și membru al familiei bancare Rothschild, a făcut celebra sa declarație: „Nu-mi pasă ce marionetă este pusă pe tronul Angliei pentru a conduce Imperiul pe care soarele nu apune niciodată. Omul care controlează masa monetară britanică controlează Imperiul Britanic, iar eu controlez masa monetară britanică”. Același Nathan Rothschild a spus, de asemenea, cu infamă: „Momentul pentru a cumpăra este atunci când este sânge pe străzi”[1].

Aceasta este tocmai o reflecție asupra a ceea ce trăim astăzi - o căutare nelimitată a superiorității, indiferent de ce costă, în bani și sânge.

Înapoi la Hezbollah

Libanul are, de asemenea, o mulțime de resurse naturale, petrol din larg și un acvifer de apă dulce în larg. Teritoriile israeliene actuale nu au aproape nicio apă dulce, unul dintre motivele (printre multe altele) Israelul dorește să preia așa-numita Cisiordanie, unde se află aproximativ 80% din toate sursele de apă dulce ale Marii Palestine (înainte de 1948) și pe care Israelul îl fură acum practic din Palestina. Palestina are și gaze naturale. „Gaza Marine” este un zăcământ de gaze naturale aflat la mai puțin de 40 km de coasta Fâșiei Gaza. Depozitele zăcământului de gaze naturale „Gaza Marine” sunt estimate la 35 BCM, mai mari decât cele ale zăcământului maritim de gaze „Yam Tethys” din Israel[2].

Rolul Al Qaeda

În același spirit al Hamas și al Hezbollah, Al Qaeda a fost creată la începutul anilor 1980. Al Qaeda este o organizație militantă sunită pan-islamistă; o organizație internațională „teroristă” care urma să genereze tulburări în întreaga lume, după cum era necesar, pentru a justifica intervențiile militare - în principal din partea SUA și Marea Britanie - și destabilizarea țărilor din Orientul Mijlociu și Africa, altfel stabile (și în mare parte bogate în resurse). Al Qaeda a funcționat și în Asia - de exemplu în Pakistan, unde se presupune că a fost fondată; de asemenea, în Indonezia, Malaezia, Filipine și în alte părți.

Armele S.U.A. pentru Hamas 

Nu este o coincidență că armele folosite de Hamas în acest „asalt” asupra Israelului sunt de origine americană, expediate anterior la Kiev pentru a lupta împotriva Rusiei. Până acum, nu mai este un secret că aproximativ 70% din armele furnizate de SUA și UE nu au ajuns niciodată pe frontul ucrainean care luptă împotriva Rusiei, ci mai degrabă pe piața neagră, de unde se credea că urmărirea lor era aproape imposibilă[3].

Washington și Bruxelles - marionetele U.E. ale imperiului aspirant - au știut de la început despre devierea unei mari părți a armamentului către piața neagră. Dar nu au făcut nimic împotriva ei. Știau ei că acesta era o modalitate ascunsă de a înarma Hamas și posibil Hezbollah pentru un război „fierbinte” bine planificat cu Israelul care va veni curând?

În mod uimitor, de când Benjamin Netanyahu a fost numit din nou prim-ministru, el a avansat o reformă judiciară care a fost considerată dăunătoare democrației israeliene și devastatoare pentru Forțele de Apărare Israeliene (I.D.F.). Mulți potențiali recruți au refuzat să servească. Analiştii au avertizat că acest lucru ar putea distruge I.D.F. şi capacitatea acesteia de a apăra statul.

N-ar fi știut Netanyahu despre riscurile reformei sale judiciare pentru I.D.F.?
- Va urma -

Aranjament grafic – I.M.

--------------------------------------