Ceea ce se întamplă azi în vestul Europei, ceea ce este realitate azi în Germania, Suedia, Franța, Olanda, de fapt, în mai toate ţările dezvoltate din Europa, nu e de neglijat. Cu siguranţă, ţările bogate au încă resurse pentru a muşamaliza această distrugere financiară care ia amploare, dar aceasta este doar o chestiune de timp. Politicienii neo-liberali, acest curent dezvoltat cu ajutorul unor mari concerne americane, va duce rapid la distrugerea Europei. Sunt 15 motive serioase care trebuie luate în seamă:

 1. Explozia populației din Africa… peste patru miliarde.
 2. Ţările Africii au devenit şi vor deveni tot mai instabile, la fel ca şi cele din Orientul Apropiat.
 3. Europa nu are o armată care să apere graniţele ei exterioare, vasele aflate în Mediterana nu fac altceva decât să culeagă sutele de mii de migranţi și să-i transporte spre Europa. Așadar, au ajuns un fel de transportator maritim al emigranților, plătit cu bani europeni.
 4. Ajutoarele sociale primite de emigranții ajunși în Europa sunt de cca. 11,4 ori mai mari decât venitul unui african pe lună. Oare cine nu dorește să nu muncească și să primească bani pe degeaba, asistență socială, locuință? Deja se știe că peste 20 milioane emigranți asteaptă doar să aibă ocazia să treacă Mediterana.
 5. Guvernele europene îi tratează mai bine pe emigranţi decât pe cetăţenii lor. Cazul Germania, în primul rând. Dar şi Suedia, Olanda, Danemarca… etc.
 6. Nici un emigrant nu are de ce se teme ca va fi trimis înapoi în țara de baştină… Populismul şi idioţenia conducătorilor este atât de mare, încât pentru a nu-şi pierde locul şi aprecierea de om bun (eu aș zice, prost) preferă să accepte acest joc murdar sub chipul umanitarismului, deşi se ştie că 25 de dolari pe lună i-ar ajuta mai mult pe acești oameni să rămână în ţările lor, decât să li se ofere peste 500 de Euro pe lună în Europa.

7.Chiar dacă ruta balcanică este închisă, vor încerca noi căi. Mediterana e mare, Italia e o alta cale… și Italia nu face nimic decât să-i culeagă din mare și să-i transporte mai departe. La fel ca și Grecia… Motivul? Ele sunt țări prea sărace ca să poată suporta financiar milioanele de emigranți. Și să nu uităm, atât Italia, dar mai ales Grecia, sunt considerate de mai marii de la Bruxelles, țări de mâna a doua, chiar a treia. Pentru că în Europa, mult visata Uniune Europeană, există țări de clasa 1 cum ar fi Germania, Franța, Anglia…, țări de clasa a doua cum ar fi Spania, Polonia, dar cele mai multe sunt țări de mâna a 3-a…vezi tot blocul Est fost comunist, sau Portugalia, Malta, Grecia și, mai nou, și Italia. Dezastrul acestor țări este, de fapt, produs de dependența de banii europeni, de Banca Centrală Europeană. O destrămare a Uniunii Europene ar însemana un colaps financiar imediat pentru aceste țări mici, care, de fapt, au fost de mult distruse sistematic de marile puteri. Uniunea Europeană este, de fapt, cea mai mare minciună a secolului, un fel de dictatură socialistă care a funcționat mult timp în Uniunea Sovietică. Comenzile venite de la Bruxelles au ajuns să hotărască hrana și modul de viață a 500 de milioane de oameni. Merkel, Junker, Hollande, Macron… o mână de uzurpatori, împreună cu Banca Europeană și Banca Mondială.

 1. Naivitatea popoarelor din vestul Europei. Aceștia cred că situația lor financiară și libertatea câștigată în al doilea Război Mondial, se poate menține la nesfârșit. Să nu uităm că generația care a purtat războiul a dispărut, iar cei tineri nu cunosc decât acest bine al prezentului care înseamnă telefoane mobile, Facebook… lucruri pentru care nu au făcut deloc sacrificii. Părinții lor se simt datori să le pună totul la dispoziție pentru a nu mai suferi precum părinții lor în tinerețe.
 2. Sentimentul de vinovăție colectivă. De fapt, acest sentiment puternic îndoctrinat mai ales în populația germană, a ceea ce au făcut părinții sau bunicii lor în cele două războaie mondiale. Da, nemților li s-a spălat creierul așa de perfect încât cei de acum se simt datori să facă bine, să răscumpere greșelile unui dictator care  a purtat un război în care au murit cca 50 milioane de oameni în întreaga lume (raportate în ambele tabere) Iari acum au ocazia să se răscumpere pe ei înșiși, să ajute milioane de emigranți…
 3. Rolul așa ziselor organizații neguvernamentale, de Caritate Globală, care, de fapt, pun mai departe paie pe foc și încurajează acest sistem de autodistrugere… sau nenumăratele Organizații Creștine din Europa și America. La care să adăugăm Facebook și alte platforme, care deja le-au declarat „război” celor care nu încurajează aceasta emigrație…

Nu ești de acord cu politica lor, ești rasist, ești neonazist, ești extremist de dreapta (pentru că extremiștii de stânga sunt cei buni și, ca atare, sunt plătiți să restaureaze democrația).

 1. Nerespectarea legilor în țările Europene atunci când e vorba de atacurile la persoană, furturi, violuri comise de emigranți… toate fiind mușamalizate… deci, încurajate deoarece fiecare emigrant știe că orice ar face, există o „Lege-dipoziție de sus” care îi scapă. Justiția condamnă o bătrână de 72 de ani la 3 ani închisoare pentru că e atât de săracă încât nu-și permite să plătească un bilet de tramvai când merge la doctor, dar aceeași lege închide ochii când miile de azilanți fură, violează, se plimbă fără bani cu mijloacele de transport în comun și taximetre, fac comerț cu droguri etc.
 2. Marile concerne încurajeazaă o Europă fără granițe, pe motiv ca ar avea pierderi de miliarde… așa încât o Europă fără granițe e profitabilă pentru ei, aduce miliarde beneficii, lucrurile produse ieftin în țările sărace europene se vând foarte bine, oamenii din țările sărace au iluzia că pot fi ajutați să aibă un loc de muncă pentru un salariu cu care pot doar supraviețui.  Dar distrugerile provocate de migrație, întreținerea milioanelor de emigranți sunt, de fapt, miliarde plătite doar de cei care muncesc și plătesc impozite. Cei săraci devin tot mai săraci, cei bogați tot mai bogați. Între cele două clase nu mai e nimic. Pătura de mijloc aproape a dispărut. Concernele mari sunt scutite de impozite doar pentru că ele trebuie să învestească și să creeze locuri de muncă. Iar în momentul când ele au pierderi, aruncă în șomaj mii de oameni.. vezi Mercedes, Volkwagen, Bosh, Nokia… etc. Să nu uităm și rolul Băncii Europene care a ajuns să dea marilor concerne, credite fără dobândă. O inflație puternică în zona Euro, care e mascată, pe moment, și care va duce la cea mai mare criză financiară, o criză mondială.
 3. Corupția din mass-media care a ajuns un instrument de propagandă pentru partidele de la putere, un mod de a spăla creierele milioanelor de oameni. Și pentru că o îndoctrinare nu se face de azi pe mâine, e nevoie de timp și mai ales de repetarea permanentă a sloganelor mincinoase.

Totul e minciună, minciuna despre numărul emigranților, despre delictele comise, despre starea economiei, despre numărul de șomeri, despre tot…

Să nu uităm nici propaganda făcută de vedetele de la Hoolywood, oameni de „bună credință” cu suflet mare, angajați în proiecte umanitare, (George Cloney, Angelina Jolie, Jew Law…) sau miliardarii care, prin generozitate și donații de milioane, (vezi Zuckenrberg,  Soros, Bill Gates etc. cu fundațiile lor) încurajează ocuparea Europei de emigranți, în timp ce ei trăiesc în cetăți bine apărate de servicii de siguranță.

 1. Se acceptă intrarea ilegală în Europa. Țn loc să fie condamnat pentru trecere frauduloasă de frontiere (care nu există de fapt), imigrantul este primit cu brațele deschise și beneficiază de toate drepturile azilului… Ceea ce e deja știut este ca 95% din emigranții ilegali nu au drept de azil și vin cu documente false.
 2. Se ignoră cu bună știință că Islamul are ca punct principal, islamizarea Europei. Invadarea continentului cu sute de milioane de religioși fanatici și instalarea unui stat islamic, un fel de Califat unde domnește Sharia și religia principală e Islamul, este ținta finală! Un plan demonic încurajat de politicienii corupți dar proşti, pentru că prost trebuie să fie cineva să creadă că într-o Europă ocupată de Islam acești politicieni vor mai putea avea puterea. Sigur, pentru o Merkel la 65 de ani, fără copii, e tot una dacă le face concesii turcilor, dacă țara e ocupată de milioane de musulmani… ea știe că în următorii 10 ani încă mai poate rezista cu pensia ei sau… dispare, ca Honecker, în America Latină. „După mine potopul” e o vorbă din popor… astfel de oameni îşi au locul în spatele gratiilor, indiferent că sunt închisori sau spitale de profil.

Europa va suferi o adevarată explozie, ceva mai distructivă ca cea de la Hiroshima, un tsunami mai uriaş ca dimensiune şi durată din Tailanda sau Japonia. Ceasul bombei deja a început să ticăie… iar noi ne citim mai departe corespondenţa pe facebook, ne uităm la emisiunile de spălare a creierilor de la televizor, ne necăjim dacă nu e totul aşa perfect cum ne-am dori să fie, ne gândim în ce ţară ne petrecem concediul… că Turcia nu mai e sigură, Grecia are probleme, Italia la fel, în Germania sau vestul Europei sunt prea mulţi migranţi, şi nu se ştie… Aşadar, mai bine în Dubai, acolo e sigur, e frumos şi doar şi noi am dat o mână de ajutor să aibă ei ce au… Sau suntem invidioşi pe vecinul care are o maşină nouă şi ne gândim cum să primim şi noi un credit profitabil să fim şi noi în rând cu lumea bună… Şi în tot acest timp îi lăsăm pe politicienii aleşi în mod democratic să hotărască ei în locul nostru, cum e mai bine pentru copiii şi copiii copiilor noştri… Pastorul evanghelic Jakob Tscharntke spunea: „Ceea ce noi trăim este doar un bulgăre de zăpadă… avalanşa, însă, urmează!” (după Violeta Dumitraşcu)”[1]”.

Asta se pregăteşte Europei! Ultima generaţie de copii albi!

George Soros: „pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii  albi se naşte acum”.  Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informaţii ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că O.N.G.-urile lui Soros din S.U.A. ar finanţa traficul de imigranţi către Europa. Iată ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreşte „rasei albe: „To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is  natural, given its history  and current documents. Let the white race west country perish in blood and suffering. Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society! Long live anarchy!” (după ziarul suedez Nya Dagbladet, articolul: Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper, publicat la 9 mai 2014)[2].

Şi acum traducerea integrală a declaraţiei globalistului şi reducţionistului de populaţii George Soroş: „A simţi  şi chiar a crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil  este natural, având în vedere istoria sa  şi documentele curente. Fie ca  ţara vestică a rasei albe să piară în sânge  şi suferinţă. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată  şi societatea ecologică fără clase! Trăiască Anarhia! Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că   ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire”.

Acelaşi ziar consemnează faptul că incitarea la dispariţie a popoarelor autohtone din Europa se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale O.N.U. de a găzdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană. Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o  soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite”, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi. Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei? Dacă privim în jur în Europa de azi, observăm că planul, pare că s-a realizat deja aproape în întregime. Războiul demografic din Europa e la apogeul său, iar extincţia popoarelor autohtone ale Europei pare mai aproape ca oricând. În 15 ani, în jumătate din populaţia Europei, vor fi musulmanii. Asta fără imigraţia  masivă de azi, a sute de mii dacă nu chiar milioane de persoane care bat deja la uşa Europei, în aceste zile.

Suntem martorii deprecierii Europei. Axioma „Noii Civilizaţii”, susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la amestecul etnic forţat. Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici. Sub dubla  presiune a ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru demografic în care sunt târâte iar pe de alta parte sub presiunea şmecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizatiile și  O.N.G.-urile bine sponzorizate de peste ocean precum şi a apelurilor „la solidaritate și umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmărește acceptarea „ca necesitate umanitară” a colonizării Europei cu milioane de imigranți. Și ca să fim bine înțeleși și să nu dăm loc la false interpretări, afirmăm deschis că imigranţii (proveniți din ţările distruse de războaie şi „revoluţii”, războaie şi „revoluţii” programate „de aceeași” care au programat și acest Exod), sunt victime, la fel cum suntem și noi autohtonii.

În acelasi timp, se urmărește a se impună europenilor o ideologie care le neagă propriile origini şi prin care se încearca distrugerea propriei lor identități etnice, istorice și culturale. A-și conserva identitatea etnică, istorică şi culturală e un drept al oricărui popor şi al oricărui grup etnic. Această conservare a propriei identităţi nu presupune în sine, atacarea vreunui unui alt grup etnic. Cei care încearcă să insinueze acest lucru sunt mincinoşi şi o fac fiind rău intenționaţi. Motivul care îi mână este ura lor faţă de identitatea etnică, istorică si culturală a altor popoare. Dimpotrivă conservarea propriei identităţi etnice, istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, susținerea și conservarea identităților oricăror altor popoare și ale oricăror altor grupuri etnice. Prin urmare toți cei care califică drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecărui popor de a-și conserva identitatea etnică, istorică și culturală nu fac decât să atace cu ură acel popor, nu fac decât să se dedea ei înșiși la acțiuni pline de ură, xenofobie și rasism împotriva acelui popor.

În lunga listă a acestor organizații întâlnim în primul rând organizațiile și O.N.G.-uri de extremă  stângă: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre ele foarte bine finanțate de miliardari ca Soros, miliardari care și-au clădit averea prin falimente şi prăbuşiri ale monedelor și titlurilor de stat naționale, adică miliardari care au adus sărăcie și suferință popoarelor și care numai „binefăcători ai celor mulți de pe această planetă” nu sunt. Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a încerca să-ți păstrezi identitatea e „rasism” și că păstrarea identităţii culturale, istorice și naţionale „e o idee extremistă și complet greşită”, și fac asta doar pentru că vor ca noi să devenim doar nişte cetăţeni orbi care să consumăm ceea ce ni se oferă atât mental cât şi material. Este exact ceea ce propune și ziarul german „Der Spiegel” pentru Europa de Est. Cu ce propagandă încearcă Germania să scape de o parte din refugiaţi şi să-i redistribuie fără voia acestora în Europa de Est. „Der Spiegel”: „Imigraţia: Europa de Est ratează o oportunitate”. Mai mult, cancelarul german, Angela Merkel ameninţă statele Uniunii cu „acţionarea lor în justiţie şi cu procese europene” dacă nu vor accepta cotele obligatorii cu mii de imigranţi, cote fixate de Germania şi de Uniunea Europeană pentru fiecare stat european.

Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. Numai că măsurile economice şi politice care se iau sunt exact contrare. Situaţia depopulării masive a României şi a Europei de Est în ultimii 25 de ani prin  pauperizarea populaţiei precum şi uriaşul influx de imigranţi care se pregăteşte  acum să fie trimis în ţările europene sunt fapte incontestabile în acest  sens. Cazul României care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu peste patru milioane de români plecaţi şi cu o scădere a populaţiei de 13% la fiecare 10 ani este relevant. După 2100, dacă actualele trenduri se mențin, românii vor ajunge o minoritate de doar 20%, în propria lor țară. Și asta fără să luăm în considerare marile fluxuri migratoare de care vorbim.. Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnică. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia. Singurul scop al  acestor măsuri e  cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi  fără nicio coeziune  etnică, istorică şi culturală

Ultimul Sfat

„Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi. Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice   nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuiesc   respectate. Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.

Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile ţării de primire, astfel încât totul să fie clar. Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta. În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale.

Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă. Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor. Semnalez aici că, Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2: „Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinei publice” (Sami Aldeeb Abu - Sahlieh)[3].

Replica de Conştiinţă a Europenilor

În ultimii 15 ani România, prin guvernările succesive fără excepţie, din raţiuni politicianiste şi fals europene, au acceptat reguli exterioare naturii fiinţei noastre naţionale şi în numele aşa-zisului euroatlantism au decorticat civilizaţia românilor până la o înstrăina aproape total de originarul său. Practicanţi ai unor ideologii dezagregante şi şovine, promotori ai globalismului idolatru, alogenii mintali băştinaşi, cu alte cuvinte aceia dintre noi care stau agăţaţi cu neuronul la comanda străinului ostil, au trecut sub interdicţii diferite toate valorile noastre perene şi personajele istorice care s-au jertfit pentru ele. Suveranitatea a devenit limitată sau „sharuită” cu vecinii şi Bruxelles-ul, Identitatea este diluată sub note continentaliste şi reprimată de concepte ale „societăţii deschise” anarhice, Tradiţia a fost luată în derâdere şi modificată cu sărbători de împrumut inventate în faţa „altarelor” laice şi comerciale, Familia se desperechează, iar Credinţele cad în neantul libertarienilor. A te raporta la cele de mai sus altfel decât în tonul oficios este anatemă. Devii ţinta oprobriului celora care veghează ca sistemul să nu fie perturbat. Pachetul de epitete şi bateriile de clişee sunt administrate repede şi „la ordin” către limbile viperate ale comilitonilor fărădeligişti!

A fi patriot şi a-ţi apăra identitatea a devenit delict de atitudine, de opinie, de viaţă de om normal. Când am crezut că totul sau aproape totul a luat-o razna şi-mi pregăteam conceptele pentru o lungă rezistenţă prin hibernare socială, un grup de conştiinţe sublime a ridicat piatra. Acest Grup, cu uriaşe personalităţi din toată Europa Vie avea să producă istorica Declaraţie de la Paris. Un embargou media s-a instituit asupra acesteia. Cerberii puterii confiscate şi centrele de mituire au reacţionat în firescul lor calamitat. Dar această Declaraţie este semnalul dezrobirii minţilor indivizilor şi conştiinţei naţiunilor europene. Pentru noi românii ar trebui să fie Carta Magna a unei sănătoase şi indestructibile Reconstrucţii Sociale, o sursă luminată pentru Refondarea unei societăţi a Libetăţii înțelese şi a Dreptăţii neîngrădite. De aceea o înserez cu sinceră adoraţie pentru cei care au făcut ca ea să existe şi să inspire umanitatea europeană. Iar discursul ce urmează nu l-aş fi inserat vreodată dacă nu descopeream cu uimire similitudinea abordărilor într-o formă esenţializată, în 2016, la o întâlnire oficială cu grupul politic din Parlamentul European, „Europa Naţiunilor şi Libertăţilor”. Succesiunea lor capătă astăzi o conotaţie fericită.

-----------------------------------
[1] Vezi infobrasov.net
[2] Sami Awad Aldeeb Abu-Sahlieh (n. 5 sept. 1949) a condus Departamentul de drept Arab şi Islamic al Institutului Elveţian de drept Comparat între anii 1980 şi 2009. Actualmente este Directorul Centrului pentru Studiul Dreptului Arab şi Islamic din Elveţia şi este profesor la diferite universităţi din Franţa, Italia şi Elveţia. Este un erudit cunoscător al lumii arabe şi religiei Coranului, fiind născut în Cisiordania, dintr-o familie de ţărani creştini. Este cetăţean elveţian.
[3] Ibidem