Secesiune şi LGBTDeşi avea până şi partidul împotriva lui, Donald Trump a lovit puternic sistemul „politically correct", vârât cu forţa pe gâtul americanilor în mandatele ultimilor preşedinţi. Black Papagalicus de la „White House" îşi face fişa de lichidare în vederea părăsirii „locului de muncă", pe care l-a ocupat cu competenţe şi abilităţi insignifiante. Nici măcar legalitate..., până astăzi necunoscându-se exact adevăratul loc sau baracka unde a deschis ochii Husseinul familiei Obama. Timp de opt ani a fost mascota „bilderbergilor". Naşii celui mai incompetent, înfumurat şi cheltuitor preşedinte din galeria celor 44 (numărul îl include şi pe el) ai Statelor Unite ale Americii, au avut grijă de toate, şi calculele le-au reuşit. Acum însă, când au dorit-o ca succesoare pe Hillary, femeie provenită dintr-o familie cu „origini sănătoase" şi instruită de ei - să n-o excludem din combinaţie nici pe Victoria Nuland-Nudelman, cu aceleaşi „origini sănătoase" ca ale Scorpiei -, rebelul Trump le-a stricat socotelile. N-a fost să fie ca ei! Imprevizibilul miliardar a demonstrat întregii planete că, deocamdată, razele poruncitoare „ochiului piramidei" nu pot penetra toate creierele umanităţii, nu le pot controla şi nu le pot supune. Replica era previzibilă. O demonstrează mişcările de stradă furibunde (experimentate şi în „Colectiv"-ul din România), organizate împotriva preşedintelui ales, Donald Trump şi parşivele mesaje subliminale aruncate cetăţeanului american. Acestuia i se sugerează post-factum că tot machiavelicelor operaţii ale „ochiul" li s-ar datora victoria miliardarului. „Ochiul" nu face economie de vedere, nu-şi închide pleoapele şi emite semnale continue de derută şi manipulare prin mereu valabilul „Divide et impera!". Ţinta rămâne fixă: discreditarea imprevizibilului Donald Trump.

Minciuni repetate ciclic

Black Papagalicus nu şi-a terminat încă misiunea la „White House". Cunoscut cultivator de sămânţă de scandal, declanşator al războaielor de cotropire şi însuşire cu forţa a resurselor şi bogăţiilor altora şi practicant al asasinatului ca politică de stat, prin eliminarea fizică a unor lideri patrioţi, Black Papagalicus, execută acum, pe ultima sută de metri ordinele primite de la simbolisticul personaj „Godfather" al lui Francisc Ford Coppola, de la acel „Capo di tutti capi" din vârful piramidei oculte. Ultimele spasme ale neisprăvitului nobeliat pentru „pace" re-alimentează procedura atribuită, după caz, lui Rossini, Beaumarchais, Francis Bacon sau Plutarh, ori mai recent, lui Goebbels, Elie Wiesel, Simon Wiesenthal, Radu Ioanid, Michael Shafir... - de ce nu, chiar chiriaşului „Casei Tăcute" de la Cotroceni -, supranumită „aria calomniei". Marea escrocherie constă în refolosirea continuă, gomoasă ori brutală, a minciunii, repetată ciclic pe bandă circulară. Prin ea se urmăreşte implantarea subliminală în subconştientul opiniei publice internaţionale a machiavelicelor percepte globaliste de control total şi supunere necondiţionată. Înainte de plecare, Black Papagalicus stârneşte poporul împotriva noului ales, prevestind că, odată cu instalarea acestuia ca preşedinte al S.U.A., va veni „Armaghedonul" Americii. Stăpânii lui se tem că Donald Trump se va ţine de cuvânt, că America îşi va spăla obrazul pătat de pe vremea Primului şi a celui de-Al Doilea Război Mondial, a războaielor din Coreea, Vietnam, Irak, Iugoslavia, Libia, Siria... Că Trump va cădea la „pace" cu ruşii, cu chinezii şi le vor strica planurile de stăpânire şi de depopulare a planetei.

Jocul la „Ruleta iluminaţilor" s-a soldat cu milioane de victime

O reală dovadă că versiunea actualizată a războiului de secesiune se află în plină desfăşurare este ordinul „nobeliatului pentru pace", care nu se dezminte nici pe ultima distanţă rămasă de parcurs până la „finish". Preocupat de subminarea politicii externe şi de securitate a noului preşedinte american, de sabotarea unui eventual acord privind Siria, între Donald Trump, Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan, Obama, sluga „Ochiului Piramidei" şi a Zeului Marte, a ordonat trimiterea de noi arme americane de mare calibru în Siria. Fiindcă tot am amintit de plecarea de la „White House", unii bârfitori au lansat zvonul că Hussein Barack Obama şi consoarta vor merge în Kenia, la ai lui, ca s-o mărite pe Malia, fiica cea mare a cuplului ex-prezidenţial. Poate va ajunge regina... Keniei. Crimele şi trădările săvârşite de preşedinţii care au jucat la ruleta „iluminaţilor" s-au soldat cu milioane de victime. Printre ele se aliniază şi neascutătorii şefii de state precum J.F.K., Nicolae Ceauşescu, Gamal Abdel Nasser, Saddam Hussein, Muammar Gaddafi... „Ei" se tem că adevărul va ieşi la lumină, se tem de amânarea preluării controlului total şi a instalării lor pe post de „dumnezei ai planetei". Dacă sunt atât de „cereşti", le recomand să plece „Ei" împreună cu toţi vasalii lor pe Calea Lactee spre Steaua Nordului Universal, ca să scape de Trump şi de noi, pământenii.

LGBT-iştii vor egalitate: 200 contra milioane.

Dumnezeu este aruncat zilnic în noroi. „Dumnezeu nu face politică", dar nici nu împlineşte dorinţele oricui, altfel, în loc să-i facă pe Adam şi Eva, ar fi creat doi Adami sau două Eve! Rezultat al atacului declarat de navetistul de la Cotroceni împotriva „fanatismului religios" al românilor, zilele trecute, la Bucureşti, s-a destrăbălat circul L.G.B.T.-iştilor - mai pe şleau spus, al adepţilor sodomiei şi a altor deviaţii de la normalitate. Desigur, de la spectacol nu putea lipsi penibilul Remus Curcubeus-Cernea, fătătorul proiectului de lege privind „parteneriatul civil" între persoanele de acelaşi sex. Sub lozinca „Dumnezeu nu face politică", Piaţa Victoriei a oferit bucureştenilor o reprezentaţie jalnică, asortată cu zgomot de tobe, ţipete, fluierături şi „discuţii secrete între «pretini»". Zice-se, ar fi fost vreo 200. Printre simpatizanţi s-a aflat şi o baborniţă grizonată, care târa după ea un copil „curcubeitizat", speriat de „armonia" demonstranţilor. Cineva întreba deunăzi: dacă proştii n-au pereche, cum se înmulţesc? Dar L.G.B.T.-iştii? Unul dintre „demonstranţi", întrebat fiind dacă s-a născut într-un cuplu de homosexuali n-a avut ce să răspundă, a dat bir cu fugiţii.

Dacă, prin absurd, am da curs apelului şefului statului la „toleranţă" faţă de „Sodoma şi Gomora", tot astfel ar trebui să fim „toleranţi", să fim de acord ca alienaţii declaraţi medical demenţi irecuperabili să poată lua decizii obligatorii în viaţa noastră. Curcubeiştii nu sunt de acord cu revizuirea constituţiei pe seama unui referendum. Deci, aplicând opţiunea pidosnicilor şi a simpatizanţilor lor, 200 = 3.000.000. „Это демокрациа таварищи"? Deşi pare nepoliticos, la punerea semnului egal între termenii acestei „ecuaţii", singurul rezultat corect şi pe înţelesul tuturor este Sictir L.G.B.T.! Toleranţă „0"! Faceţi ce şi cum vreţi, dar la voi acasă, în intimitate. Nu poluaţi oraşele cu imaginea destrăbălării fără frontiere!

P.S. „Iluminaţilor", pentru că voi le-aţi pus coarne, când veţi pleca pe Calea Lactee, luaţi-i şi pe „curcubeişti" cu voi, cu K.W.I. cu tot.

Grafica - I.M.