Jungla virtuală numită internet - acel ceva care seamănă cu opinia publică românească a anului 2019 - adică se află peste tot şi niciunde - a oferit devoratorilor cronofagi reţelele de „socializare”, un fel de emisiuni radio-şanţ a babelor de la Cuca Măcăii sau Cucuieţii din deal gen „Europa liberă” în formă continuată. A oferit pierzătorilor de vreme o gamă extrem de largă de refulări, surprize şi alte minuni în afara celor „7” ale antichităţii… Citiţi, analizaţi, cântăriţi şi… faceţi Crucea mare că Sarsailă-i bătrân şi senil ! (Redacţia ART-EMIS)

Departe de a fi o pisicuţă nevinovată, Oana-Maria Bogdan, membră în conducerea centrală - despre care Dacian Cioloș susține că ar fi „roata motrice” din spatele partidului „În-PLUS” pe scena underground a coloniei corporatiste numită - încă - România, este promotoarea unor idei precum desființarea proprietății private și renunțarea la viața de cuplu în favoarea „traiului în grup”: „Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”[1].

În cadrul unui interviu acordat unei publicații belgiene[2], la întrebarea: „Dacă ai putea schimba trecutul, ce ai schimba?” răspunsul O.B-a fost prompt: „Aș desființa agricultura și nu aș domestici animalele. Cred că am fi oameni mult mai buni dacă, în calitate de descendenți ai vânătorilor și culegătorilor, nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”. Fantasmagoria renunțării la proprietate a fost reluată, tradusă şi postată în limba română pe contul de Facebook[3] al roţii motrice în plus a căruţei ciolo-codalimentarist-globaliste.

Aranjament grafic - I.M.

----------------------------------------------------

[1] Comentariul Oanei-Maria Bogdan despre Ziua Națională, pe 1 decembrie 2018 semnalat de sociologul Andrei Tiut - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2549497518458420&set=a.236978869710308&type=3&theater