Sarut mana PSDÎn armată era o vorbă, că tactica este o curvă care zâmbește tuturor, dar se culcă numai cu șefii. Cam așa este și politica, sau cei care o practică și câștigă bani de pe urma ei; se întind(e) cu toți, dar de câștigat câștigă doar cei de la putere. Iar când se întinde, politica asta, se întinde prin toate cotloanele, azi e acolo, mâine dincolo, că nici nu știi unde să o găsești sau dacă mai e acolo unde a spus că merge. Bunăoară, uite, politica P.S.D. Până acum două zile ai fi jurat că P.S.D.-ul se întinde doar românește, tradițional, numai în familie, că în vecii vecilor nu se vor pidosnici și nu vor accepta relațiile inverse și că ei, creștini ortodocși din pașopt, cu sufletul la Dumnezău și privirea la tablău, vor apăra familia tradițională până în pânzele albe. Nu trecură bine pașopt dă ore și gata, clociră un proiect de lege la 180 de grade de ai zice că nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase. Nici nu a prezentat B.E.C.-ul bine rezultatul referendumului, nici nu s-a pronunțat C.C.R. pe rezultatul referendumului, că hop și proiectul. Domne, din cei mai înverșunați tradiționaliști au devenit cei mai aprigi ioropeni, fiind gata să își deschidă toată ușile și intrările partenerilor... sociali.

S-a mai văzut o așa de rapidă schimbare de politică până acum în istoria omenirii ? Acum două zile, pesediștii susțineau că trebuie să respectăm tradiția și să votăm pentru familia formată din femeie și bărbat. E adevărat, campania a semănat cu ultimele meciuri ale Simonei Halep, adică așa cu dureri de șale, iar meciul a fost pierdut prin neprezentare. Ai fi zis că a fost cotat la casele de pariuri și nimic altceva. Acum nici nu se răci bine mortu' și hopa, deputatul P.S.D. Florin Manole sări iute să pună primul pumn de țărână pe sicriul familiei tradiționale și propuse - nu de capul lui că doar nu e prost -, un proiect de lege pentru legalizarea legăturilor pidosnice dintre elemente de același sex. De ce ? Oficial pentru că C.E.D.O. a spus de mai multe ori, că „acolo unde statele decid căsătoria între bărbat și femeie, cum este și-n Constituția României, atunci, e nevoie ca ele să ofere o formă de protecție juridică alternativă pentru cuplurile care nu sunt acoperite de instituția căsătoriei, cum sunt cuplurile între persoane de același sex".

Foarte ciudat, până sâmbătă pesediștii nu auziseră de aceste recomandări ale C.E.D.O., le-au descoperit săracii exact duminică noaptea, ca hoții, după ora 21.00 și închiderea urnelor. Cum s-au închis urnele, cum le-au căzut recomandările în cap. Neoficial, domnul Manole făcu propunerea, ca nu cumva să vină alt partid cu proiectul și să le ia cireașa, să o pună pe tortul celor din U.E., care stau cu pistolul la tâmpla P.S.D. Acuma o să poată și doamna Viorica să strecoare printre răspunsurile la cele 18 întrebări și un alt răspuns, al 19-lea la o întrebare nepusă, dar care va ridica - zic ei - nota. Așa crede Livache că va drege busuiocul și rupe gura târgului. Mare curvă... politica asta !

La loc comanda Todiraș

Tot o astfel de politică se pare că face și cel mai tehnocrat ministru al doamnei Viorica, e vorba de Tudorel Toader. Ieri, înainte de audierea doamnei Adina Florea în C.S.M., Todiraș se lăuda în gura mare că indiferent ce vor decide procurorii din C.S.M., el va înainta propunerea cu doamna Florea domnului Iohannis. Chiar voiam să îl felicit pentru consecvență, gândind că dacă a spus așa, așa va face, că e jurist, nu gurist. Ete canci, că a devenit și el un gurist de partid.

Pe 13 septembrie, data de 13 septembrie, Todiraș anunța cu gura până unde îi permit urechile: „Aştept momentul când doamna procuror va fi audiată, voi fi prezent, voi aştepta să dea avizul cel mai adecvat. Personal, cred cu toată convingerea că avizul va fi unul negativ, dar eu imediat ce-l primesc, trimit la preşedinte candidatura doamnei procuror". Bun așa mi-am zis, băiatul ăsta are antigel în instalație. Dar ieri, după primirea verdictului, Tudorel o dădu cotită: „Aştept să văd considerentele avizului pentru că avizul este consultativ, iar considerentele vin să adcă argumente decidentului. Vedem considerentele şi vedem ce vom face mai departe. Aşteptăm considerentele. În momentul acela vă comunicăm". Aoleo, păi ce facem - vorba lui Giani din „Las Fierbinți"-, o dădurăm pe blat frate? Păi nu ziceai matale că imediat ce îl primești pac la președinte ? Todiraș, te-ai prostit sau te-a speriat Dragnea că te dă afară din clasă? Nu e bine Tudorele, nu e bine de loc!

Fără îndoială, poți pune bază pe politicienii noștri exact cât pe o giruetă. Și îmi spunea mie tata mare, „Mărinică tată, când intri într-o adunare cu oameni mulți, chiar dacă sunt numai bărbați, indiferent de vârstă, tu să spui sărut mâna ! Că nu se știe care din ei e curvă."
Sărut mâna P.S.D.!

-----------------------------------
https://www.dcnews.ro/parteneriat-civil-cand-va-fi-adoptata-legea-florin-manole-initiator-explicatiile-momentului_617239.html
https://www.mediafax.ro/politic/toader-nu-trimite-propunerea-sa-pentru-sefia-dna-la-iohannis-pana-nu-vede-avizul-negativ-de-la-csm-vedem-ce-vom-face-video-17549444