Auzi tu, babo, bărbatul poate rămâne gravid și naște copii, iar sexul nu e decât o ordinară alegere. O înebunit lumea! Caii apocalipsei sunt aici. Ăștia sunt dispuși să distrugă tot ce a creat civilizația până acum și asta doar ca să-și păstreze poziția în clasa de sus. O clasă foarte redusă de bogătași care să controleze marea majoritate de sclavi pe „târlă”.

Ideea războiului, în particular americană, e o apucătura nebunească. Și nu numai ei, ci întregul bloc vestic. E singura lor rețetă de a rămîne la putere. De a controla planeta. De a o cocoșa, pentru că asta fac ei de peste o sută de ani încoace – războiala. Dat în cap săracului.

Noua generație e condiționată, cum ne spălau la creier comuniștii să credem că un război permanent e soluția existențială. George Bush junior a distrus mass-media înrolând jurnaliștii în trupele armate în războiul „antiterorist” care, dacă nu executau ordinul superiorilor erau terminați. Azi, în ciuda faptelor că îi cunoaștem pe cei vinovați de minciună și crimă, mass-media continuă să-i intervieveze... De ce? Pentru că sunt părtași la crimele lor, la minciuni. Bill Gates ne pregătește deja o nouă pandemie, un nou vaccin. Ăștia își bat joc de noi ca specie. Acum, toți cei cu bani se cred dumnezei.

În ultima vreme au plecat dintre noi toți acești bătrâni boșorogi, politicieni care au avut grijă să-și scuipe veninul pe specia umană, îndrumând cu răutate spre dezbinare și războaie ca și cum nu le pasă de soarta urmașilor lor. Cu o gelozie crâncenă, boșorogii bogați și în poziții decisive sorții viitorului - pentru că ei nu mai pot iubi și nici iubiți să fie sau admirați pentru inadecvarea lor la evoluție și atunci distrug și se răzbună pe societate, pe tineret. Nici măcar smerenie și respect pentru ce le-a oferit viața acestui pământ și națiunea nu mai au. Recunoașterea celor din jur, a generozității lor pentru „voi cei super bogați” și a recunoașterii dreptului de a o face crezându-i fii de nădejde și de a fi exemple pentru urmași și protecție. Și atunci când populația țării, i-a împuternicit cu soarta și destinul urmașilor, ei fură și trag în piept națiunea. Noi, cetățenii vă lăsăm să vă îmbogățiți pe încrederea că veți gospodari avutul în onorarea milioanelor de strămoși și părinți care s-au sacrificat prin războaie și muncă pentru apărarea și conservarea existenței noastre ca specie. Voi nu ați fi putut face avere, dacă covorul de sub picioarele voastre nu ar fi fost vopsit cu sângele majorității. Ați folosit vicleșuguri pentru a vă îmbogăți și tot în vicleșug veți muri. Că așa vă e natura. Veninoasă.

Nu credeți că ar trebui să muriți lăsând o vorbă bună și speranță pentru cei din jur? Murind în smerenie și respect pentru viață. Dar nu e așa. Câinele tot câine rămâne și trage de os până își dă duhul.

Nu ar fi bine ca de la vârstă, pensionarilor să li se ia dreptul la funcții și avere, iar bogăția transferată automat copiilor, iar ei, pensionarii să trăiască pe ajutorul social al statului în condiții stabilite chiar de ei, în perioada tinereții. Să se bucure de rodul muncii lor privindu-l și primind laude pentru contribuția lor la civilizație.

Acești corupți care nu produc nimic material au dezvoltat tehnici de a-și ascunde incompetența. Au furat banii economisiți cu sudoare grea de familii prin devalorizarea proprietăților și a mâinii de lucru și au continuat și continuă și acum să extragă prin șmecherie tot ce au reușit să pună deoparte săracii, pensionarii și muncitorul cinstit pentru zile negre. Voi nu produceți lucruri/bunuri de consum, dar sunteți lăsați să vă continuați pungășia/hoția pentru că o împărțiți cu guvernul prin donațiile voastre.

Ca să rămână ascunși/protejați de critică și dezvăluiri, introduc acum o lege prin care să se interzică anonimitatea și libera expresie pe internet. Toate legile date de guvern sunt de fapt propuse de bogătași, de corporații și The World Economic Forum care sunt date politicienilor pentru a fi propuse și apoi aprobate. Acești șarlatani folosesc statul pentru a-și introduce aceste legi „deștepte”. Noile legi vor observa tot ce citești, ce cumperi și vinzi etc. și astfel se termină anonimitatea financiară și dreptul secret financiar (adică să nu mai poată zice nimeni că e treaba lui ce face cu banii săi).

Ca să poată fi introduse și aprobate aceste legi ei trebuie întâi să creeze evenimente pregătitoare, un fel de 9/11, ne spune Whitney Webb, cu scopul de a speria populația și să accepte propunerile. Vor lua controlul complet al internetului pentru a vedea ce spui, ce asculți și pe unde umbli. Alte entități secundare te vor atrage și împinge să folosești internetul cât mai mult ca să te rupă de realitate, de mediul înconjurător, relații și natură. Educația și munca și chiar cumpărăturile alimentare. Toată existența ta va fi împinsă pe linia noului stăpân.

E nevoie de o armată a cetățenilor pentru a-i vaccina pe acești domni cu o doză de Iisus/Adevar. „Am ajuns să cerem permisiune nebunilor, să fim normali. Că ăștia ne conduc”, zise Baba.